in

Найкращий ракурс: пишногруда актриса Сальма Хайєк роздягнулася для пікантної фотосесії

57-річна зірка фільму «Від заходу до світанку» Сальма Хайєк продовжує вражати прихильників своїми нев’янучими формами.

Дружина французького мільярдера Франсуа Анрі Піно полюбляє відверті луки і незмінно привертає увагу фотографів на численних показах і церемоніях, де ця пара завжди є бажаними гостями. Фанати актриси зі стажем, звичайно, пам’ятають, не менш ефектні образи гарячої мексиканки у молодості, а на днях Сальма вирішила зробити їм подарунок і нагадати, як вона виглядала кілька десятків років тому.

На своїй сторінці в Інстаграм зірка опублікувала серію відвертих знімків, на яких вона позувала абсолютно без одягу. Як локацію для зйомки знаменитість обрала ліжко. На основному фото вона позує у кадрі, сидячи спиною до об’єктиву. На другому – лежачи на ліжку та прикриваючи свої пишні груди руками. Фігура Хайєк на світлинах виглядала бездоганною без жодної краплі зайвої ваги: вона продемонструвала підтягнутий животик і м’язисті ноги, а також витончені скульптурні руки. Її знамените волосся кольору воронячого крила густими пасмами м’яко спадало на плечі.

«Деякі кажуть, що ніколи не озирайся назад, але іноді це найкращий вид 😂», — грайливо підписала публікацію Сальма Хайєк.

Лише за день публікація отримала майже півтора мільйони «лайків» від підписників Сальми у різних куточках світу. Фанати не могли підібрати слів у коментарях, щоб виразити своє захоплення приголомшливим виглядом актриси:

  • Найкрасивіша людина в історії !
  • Абсолютна богиня❤️
  • Приголомшливо тоді, приголомшливо зараз! 🔥
  • Твоє чорне кучеряве волосся — це неймовірно, шановна Сальма Хайєк
  • Ти бездоганно красива!
  • Ти надихаєш інших, дорога Сальмо ❤️

Читайте також: Хайді Клум показала як засмагає на Карибах в одних трусиках: ідеал жіночої звабливості для тих, кому за 50

Інтрижка з Дмитром Жуком: стала відома причина розладу в сім’ї Юлії Саніної та Валерія Бебко

Кассель знову одружився? Після розлучення із Тіною Кунакі 57-річний актор представив публіці нову обраницю