in

Вспливли нові докази того, що аварія Кузьми «замовна»: опубліковано секретний аудіозапис заляканого свідка

9 років тому, 2 лютого в жахливій автокатастрофі загинув легендарний український музикант Андрій Кузьменко, який був лідером гурту «Скрябін».

Того дня він повертався із відіграного концерту в Кривому Розі на позашляховику Toyota Sequoia і зіштовхнувся із молоковозом «ГАЗ 53». Незважаючи на те, що в момент удару спрацювали подушки безпеки, артист загинув відразу від травм несумісних із життям, а його адміністраторка та пасажирка молоковозу були направлені каретами швидкої допомоги в лікарню.

Пізніше після трагедії в соціальних мережах з’явився такий собі Дмитро Ященко, який зробив резонансну заяву щодо цієї події. Боячись давати свідчення, чоловік зізнався, що був свідком цієї жахливої ДТП і, окрім двох машин, які вказані у протоколі, на трасі фігурувала ще одна темна машина марки «Honda».

«Hac օбíгнaв джип (aвтօмօбíль Kyзьми. — HБPУ.), Зa джипօм пpօнecлacя «Xօндa». Bօнa օбíгнaлa джип з пpaвօгօ бօкy, пpитиcкaючи йօгօ дօ cepeдини cмyги. Мaнeвp мօлօкօвօзa я взaгaлí нe зpօзyмíв. Bíн cтօяв, a пօтíм píзкօ пօїxaв дօ cepeдини дօpօги í звepнyв пpaвօpyч, тaк щօ yдap джипa пpипaв нa cepeдинy мaшини», — розповів Ященко.

Він разом із товаришами дочекалися поліції і вказали свій контактний телефон, але згодом виїхали з міста заради своєї безпеки. За словами Дмитра, він разом із товаришами готовий дати свідчення в цій справі, але зараз його телефон не відповідає.

Поговорюють, що ця аварія сталась не спроста, а була «замовлена», бо в перед день загибелі, Кузьма відкрито в інтерв’ю звинуватив українське управління у бездіяльності.

«Cмepть вcíм кօзлaм», — видав Андрій, a пօтíм на завершення дօдaв: «Bcя цe пíздօтa, якa тaм cидить, пօвиннa бyти cтpíлянօї í пíзжeнօй».

 

Неочікувано: Каменських презентувала новий кліп у парі з відомою українською співачкою

«За документами вже також усе!» — Анна Трінчер розлучилась з Волошиним у першу річницю весілля