in

Неочікувано: Каменських презентувала новий кліп у парі з відомою українською співачкою

Серед сучасної молоді важко знайти людину, яка не чула про україську співачку Настю Каменських. Прихильники її творчості завжди з нетерпінням чекають нових композицій артистки, які стають справжніми хітами. Деякий час дружина продюсера Потапа тримала інтригу і ось нарешті потішила фанатів новою композицією під назвою «Сяйво».

Трек вона записала в дуеті разом із відомою співачкою Ассоль, яка зараз виступає під новим псевдонімом SWOIIA. Коли Каменських посіла ідея створити цю пісню, вона мала на меті донести світові, що після темряви завжди настає світло.

«Сяйво» – пісня, яка надихає та заряджає у цей нелегкий період. Ми усі пам’ятаємо, що найтемніші часи – перед світанком. Зараз усі українці мріють про світанок без тривог. Всередині кожного із нас є внутрішнє сяйво і коли більше, ніж сорок мільйонів українців поєднують це сяйво в неймовірної потужності потік, він має принести в життя кожного світло і добрі події. Саме тому мені прийшла ідея створити таку пісню», — пояснила артистка.

Гєрман Нєонов, який став режисером відео до пісні, не вперше співпрацює з Настею, зазначив, що дівчата на знімальному майданчику зустрілися вперше. Але в роботі вони не конкурували, а гармонійно доповнювали одна одну.

«Це відео – кольорова палітра емоційного стану кожного українця цієї осені. Чорний – колір скорботи і туги, яку зараз відчуває в своєму серці кожен з нас. Білий – колір світла, чистоти сердець, думок кожного з нас. Помаранчевий – колір світанку, надії та віри у світле майбутнє. А срібний колір символізує сталеві незламні серця кожного з нас. Саме мовою кольорів я намагався сформувати настрій цієї відеороботи і зробити її максимально теплою та чистою», -зізнався Гєрман.

Читайте також наш матеріал: «Мені не доведеться червоніти. Я пацифіст» – ведучий «Хто зверху» Буше чесно відповів, як буде діяти, якщо отримає повістку

«Мені не доведеться червоніти. Я пацифіст» – ведучий «Хто зверху» Буше чесно відповів, як буде діяти, якщо отримає повістку

Вспливли нові докази того, що аварія Кузьми «замовна»: опубліковано секретний аудіозапис заляканого свідка