in

Помер легендарний актор Майкл Гембон, який відомий за роллю Альбуса Дамблдора у фільмах про «Гаррі Поттера»

28 вересня стало відомо про смерть легендарного британського та ірландського актора Майкла Гембона, який здобув широку популярність завдяки ролі чарівника Альбуса Дамблдора у фільмах «Гаррі Поттера».

Його життя обірвалося на 83-му році. Останні дні знаменитість провів у лікарні, лікуючись від пневмонії. Сумну звістку для прихильників повідомила дружина Майкла Енн, яка на момент смерті перебувала разом із ним.

«Ми з жахом повідомляємо про втрату Майкла Гембона. Улюблений чоловік і батько, Майкл мирно помер у лікарні, поряд зі своєю дружиною Енн і сином Фергусом після нападу пневмонії. Майклу було 82 роки. Ми просимо вас поважати нашу конфіденційність у цей болісний час і дякуємо за ваші повідомлення підтримки й любові», — з сумом написала обраниця актора.

Легендарний актор декілька разів був номінантом на премії «Золотий глобус», «Еммі» табагато інших. За його плечима понад 100 ролей, найяскравішими із яких є в картинах «Сонна лощина», «Різдвяна казка», «Гангстери» та інші.

Ані Лорак в честь свого ювілею розважала росіян українськими піснями, а кошти віддала для російського фонду

«Іван Будько» розважав окупантів, а «Юрій Анатолійович» поливає брудом Зеленського: як актори «Сватів» відреагували на війну в Україні