in

Ані Лорак в честь свого ювілею розважала росіян українськими піснями, а кошти віддала для російського фонду

Співачка-зрадниця Ані Лорак, яка родом із України, але від початку повномасштабного вторгнення підтримала диктатуру Путіна та залишилась працювати за «криваві» російські рублі в країні-агресор, відзначилась новим вчинком.

27 вересня путіністка відзначала свій ювілей. У цьому році їй виповнилося 45 років і, з нагоди такої дати, вона вирішила влаштувати масове гуляння з пропагандистами. В Крокус Сіті Холл відбувся великий концерт, на якому Лорак презентувала нові пісні, а також виконала свої старі хіти в компанії із Кіркоровим, Качером та іншими артистами, які підтримують кровопролитну війну в Україні, розв’язану Росією.

Ганебним вчинком з її боку виявилось те, що зірка вирішила заспівати український хіт «Без тебе», написаний ще під час її творчого шляху в Україні. Також привітати матір приїхала дочка Софія Налчаджіоглу, яка з’явилася разом із Лорак на сцені та підспівувала їй. Як стало відомо раніше, цей захід частково запланований ,як благодійний, а виручені кошти співачка-мовчунка віддасть на допомогу для російських фондів, які утримують депортованих дітей з України.

У Овнів — зміни в кращу сторону, а Близнюки — викриють зрадника серед «своїх»: гороскоп на 29 вересня

Помер легендарний актор Майкл Гембон, який відомий за роллю Альбуса Дамблдора у фільмах про «Гаррі Поттера»