in

«Мамцю, я не винен» — мати Скрябіна розповіла про останню розмову з сином та свій віщий сон

Відомий ведучий Олексій Суханов, який відмовився від громадянства країни-агресорки, коли та розпочала воєнні дії проти України, на початку 2023 року презентував фільм під назвою «Жінки Скрябіна».

23 вересня країну сколихнула сумна новина — померла матір легендарного музикант. І, в честь пам’яті про рідну людину Андрія Кузьменка, ведучий українського ток-шоу «Говорить Україну» поділився новими уривками інтерв’ю з Ольгою Кузьменкою, яка розповідала про останню розмову із сином та те, як він їй з’явився уві сні.

«Він каже: «Знаєш, мамо, мені дали карту поляка, мені дали за роботу у Польщі». Я кажу: «Тепер можеш жити у Польщі, тут близько, ну а сюди приїжджати працювати тільки». Він так подивився на мене: «І ти думаєш, я це зроблю?»… То була головна фраза, якою ми обмінялися, решта не мала значення», — пригадала мати лідера гурту «Скрябін».

Після трагічної гибелі сина, Ольга Кузьменко довго не могла впоратися із цим горем і все чекала, що він прийде до неї у сні. Жінка не вірила, що це просто ДТП — вона знала що хтось за цим стоїть і намагалася відшукати винного. І, однієї ночі їй наснився дивний сон.

«І я заходжу за будинок, і там сад великий. Але там немає таких яблук, там яблука невеличкі були, я знаю. А уві сні отакі здоровенні яблука, та четверо чи п’ятеро людей, такого сільського вигляду… Вони збирають, зривають яблука з дерева, разом з гіллям. І кидають, не кладуть, а кидають… Що ж вони таке роблять? Я чомусь не в них питаю, виходжу — перед будинком сидить Андрій… Я кажу: «Андрійку, та що це таке?». А він дивиться на мене і каже: «Мамцю, я не винен», — розповіла Ольга Кузьменко.

Вели прямий ефір: у Києві брат та сестра вистрибнули з балкона 24-го поверху

Залишилася дружина і маленький син: рятуючи поранених від російської ракети, у Херсоні загинув молодий поліцейський