in ,

Залишилася дружина і маленький син: рятуючи поранених від російської ракети, у Херсоні загинув молодий поліцейський

Ранок другого жовтня розпочався для мешканців Херсона черговим терористичним актом Росії.

Було близько 10 утра, коли окупанти вдарили з артилерії в автосервіс, де перебували цивільні. Під час евакуації потерпілих поліцейський Віталій Новицький потрапив під обстріл, від якого не захистила броня службового автомобіля. Правоохоронець та його колега отримали тяжкі травми, внаслідок яких Віталій помер у місцевій лікарні.

«Лікарі зробили все можливе, аби врятувати життя чоловіка. Однак поранення виявилися надто тяжкими, серце правоохоронця зупинилося на операційному столі. Так виглядає службове авто херсонських патрульних, які сьогодні потрапили під обстріл» , — показавши перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Віталій Новицький розпочав службу у 2015-му. Працював у поліції Миколаєва, а потім перевівся у звільнень Херсон. «Поліцейському було 38 років. У Віталія залишилися батьки, дружина та 8-річний син. Щиро співчуваємо рідним та колегам загиблого. Велика втрата для всього колективу», – прокоментував подію міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Читайте також. За те, що називали Крим українським: у Ялті чоловік жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровщини

«Мамцю, я не винен» — мати Скрябіна розповіла про останню розмову з сином та свій віщий сон

«Нерозділене кохання створило Вєрку Сердючку»: Андрій Данилко святкує 50-річний ювілей