in ,

У поліції поговорили та відпустили: нові подробиці звірячого побиття любителем російського шансону пенсіонера у Дунаївцях

Тиждень тому містечко Дунаївці Хмельницької області сколихнуло звістка про звіряче побиття пенсіонера.

Судячи з відеозапису з камери спостереження, молодик спортивної статури став бити чоловіка, що підійшов до нього, після чого залишив закривавленого потерпілого лежати на дорозі, а сам спокійно поїхав з місця події. Тепер стали відомі нові подробиці того, що сталося.

Як з’ясувалося, постраждалий — 64-річний чоловік на ім’я Олександр, ветеран війни в Афганістані, батько захисника України, який нині перебуває на Донецькому напрямку. Зараз він знаходиться у нейрохірургічному відділенні лікарні – у нього множинні травми обличчя, черепно-мозкові травми та складний перелом руки. Йому потрібна складна операція та тривале відновлення.

Скріншот із відео

Олександр у подробицях розповів журналістам про те, як все сталося того злощасного ранку. «Люди сиділи пиячили і включили російський шансон. Я сидів собі збоку спостерігав. Потім подивився на годинник – через півгодини мала розпочатися хвилина мовчання за загиблими. Я до них підійшов і сказав: хлопці, така справа, вимкніть, будь ласка, музику, позачиняйте двері» , – згадує постраждалий.

Закривавленого пенсіонера залишили лежати на дорозі

Що було далі можна побачити з опублікованого відео. Неадекватний хлопець, який до півсмерті побив пенсіонера, що зробив зауваження, — 25-річний Ярослав. Незважаючи на те, що він з’явився в Дунаївцях нещодавно, він уже відомий місцевим жителям своєю агресивністю та не раз влаштовував бійки.

Місцеві правоохоронці чомусь затуляли на його поведінку очі. Та й після цього випадку Ярославу лише за кілька днів оголосили про підозру та помістили під нічний домашній арешт. Рідні потерпілого обурені таким запобіжним заходом, адже вдень ця людина може вільно пересуватися і може загрожувати іншим громадянам або взагалі уникнути покарання.

Читайте також. Перед самогубством гуляли, займалися сексом і приймали наркотики: виявлено відео брата та сестри, які вистрибнули з багатоповерхівки у Києві

«Амазонка» — українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук похизувалась підтягнутою фігурою у відвертому купальнику

Переможниця «Холостяка» Шульгіна припустила чому Яна Соломко зрадила Україну, а тепер «перевзулася в повітрі»