in

Любителі російського шансону до на півсмерті побили батька воїна ЗСУ, який зробив їм зауваження: життя чоловіка рятують у реанімації

Резонансна подія сталася кілька днів тому у селищі Дунаївці Хмельницької області.

Поблизу магазину «Оазис», що знаходиться в центрі населеного пункту, невідомі серед білого дня увімкнули на повну потужність російський шансон. Зухвалим молодикам зробив зауваження чоловік, син якого, як виявилося пізніше, з перших днів війни захищає рідну землю на Донецькому напрямку.

У відповідь один з поціновувачів «руського міра» кинув батька військовослужбовця на асфальт і став жорстоко бити руками і ногами. Коли чоловік залишився лежати на дорозі, молодик у картатій сорочці відійшов у бік, де до нього підійшли ще кілька чоловіків спортивної статури. Помітивши, що побитий почав ворушитися, хлопець у картавому підскочив до нього і продовжив наносити йому удари ногами. Залишивши закривавленого мужчину лежати на дорозі, зловмисники сіли в авто і поїхали геть.

Скріншот

Злочин попав на камеру відеоспостереження одного із будинків поруч. На ньому в деталях можна роздивитися обставини події. Слід відмітити абсолютну байдужість громадян, які в цей час перебували поруч — ніхто не зробив нападникам жодного зауваження. А коли чоловік, стікаючи кров’ю, лежав на узбіччі, перехожі спокійно проходили повз, не звертаючи на нього жодної уваги.

На сторінці «Ділові Дунаївці» у Facebook розчарована безкарністю винних дружина потерпілого просить розголосу цієї події. «Ці «пошановувачі російського» і надалі гуляють вулицями нашого міста. Як виявилося наші органи не можуть їх затримати поки мій чоловік повністю не одужає», – пише жінка.

Скріншот: www.facebook.com/groups/dun.at.ua

В той же час представники правоохоронних органів повідомляють, що «зловмиснику оголосили підозру за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження)Кримінального кодексу України та винесли клопотання про призначення йому судом запобіжного заходу у вигляді цілодобово домашнього арешту, що передбачено діючим законодавством».

Їхав на велосипеді разом із дідусем… На Рівненщині вантажівка насмерть переїхала 5-річного хлопчика

«Апетит» дружини перебільшує мої можливості» — Василь Вірастюк розлучається після 15 років подружнього життя