in ,

Переможниця «Холостяка» Шульгіна припустила чому Яна Соломко зрадила Україну, а тепер «перевзулася в повітрі»

Нещодавно переможниця першого сезону телешоу «Холостяк» та відома блогерка Олександра Шульгіна в інтерв’ю Славі Дьоміну для його Youtube каналу розповіла чому, на її думку, зрадниця України Яна Соломко різко вирішила «перевзутися». Адже раніше Яна намагалася збудувати музичну кар’єру в Росіїї, співаючи пісні для окупантів. А нині ж вона, як і Шульгіна, проживає у США — і крім того, пише пости для свого блогу в Instagram українською мовою, чим викликає дуже неоднозначні реакції аудиторії.

Яна Соломко народилась в місті Чутове Полтавської області. Довгий час вона виступала у складі українського гурту «Real O» — разом з Регіною Тодоренко, яка наразі живе в Росії, обравши позицію повного ігнорування війни.

Соломко і Тодоренко співали в одному гурті — «Real O»

Згодом Соломко обрала шлях сольної творчості — Яна записала кілька пісень, приняла участь у турецькому талант-шоу та почала виступати у Росіїї під псевдонімом Soyana. В лютому 2023 року Соломко виступила трек «HHH», який, вочевидь, був подарунком російським солдатам — в тексті пісні вона бажає їм повертатися додому з перемогою. Продюсером роботи виступив ще один кремлівський запроданець з України — Юрій Бардаш, який з початком повномасштабного вторгнення втік до Росії.

Дьомін у ході інтерв’ю звернувся до Олександри з питанням про Яну Соломко, згадавши про те яка політична була в артистки донедавна. Він був щиро здивований, за його словами, «миттєвим перевзуванням у повітрі » артистки. «Раптом у вересні вона пише пост українською мовою з Маямі. Вона тобі хоч раз писали чи дзвонила?» — запитав Слава у Шульгіної.

Шульгіна та Соломко боролися за одного «Холостяка»

«Ні, хоча раніше ми з нею час від часу переписувалися – це було десь півтора роки тому, – відповіла Шульгіна. – Вона казала, що в неї є мрія жити в Америці – переїхати до Маямі. Я казала, що допоможу в разі потреби. Цікава тема: два дні тому я дивилася сторіс знайомої з Маямі – і там побачила Яну. Вони всі були в ресторані, а потім зі своїми чоловіками співали у караоке«.  «Як я можу до цього ставитися? – продовжила Шульгіна. – Не знаю, що в неї там насправді відбувається. Я так розумію, її чоловік з Росії, і вони переїхали разом з ним«.

Яна Соломко веде Instagram українською мовою

Також Олександра поділилася думками про те, що ж саме стало причиною «перевзування» Соломко — після того як співачка довгий час грала на стороні росіян. Шульгіна розповіла: «Певно, що їй заплатили гроші, щоб там підтримувала, але не склалося, кар’єра не пішла, і вона згадала про американську мрію. І зараз намагається повернути українську аудиторію. Якщо ти подивишся, звідки її підписники та хто ставить вподобайки, то виявиться, що це таки українці. Не відписуються, але і не лайкають. А коменти негативні вона видаляє».

«Якби ви зустрілися, ти б з нею спілкувалася?«, — додав блогер. Шульгіна відреагувала так: «Ми ніколи не були подругами! Якби вона мені написала, я би обов’язково запитала: «Слухай, ти відчуваєш провину за те, що таке зробила? Якби вона сказала: та все одно, то, звісно, я би не спілкувалася. Якби відповіла, що ночами не спить і не знає, як з цього вибратися, то я б, як мінімум, порекомендувала свого психолога. Мені здається, що вона непогана людина, просто заплуталася«.

Читайте також: «Все через Україну»: актор-путініст Гостюхін посварився з донькою із США та сестрою з Харкова

У поліції поговорили та відпустили: нові подробиці звірячого побиття любителем російського шансону пенсіонера у Дунаївцях

Відомій українській театральній актрисі загрожує до 12 років в’язниці: прославляла «русскій мір» на окупованих територіях