in

«Ми ще не в стані осягнути цю втрату» — вітчизняні знаменнитості розчулили спогадами про легендарну Ніну Матвієнко

Вранці, 8 жовтня, не лише Україну, а й весь світ сколихнула новина про те, що перестало битися серце легендарної співачки Ніни Матвієнко. Ця шокуюча звістка поставила в ступор не одну вітчизняну зірку, адже «квітка душа» української пісні для багатьох артистів була не просто наставницею у музичній кар’єрі, а й давала мудрі життєві поради.

Катерина Репяхова

Дружина співака Віктора Павліка розмістила спільне фото чоловіка з Ніною Матвієнко та пригадала, як ще взимку разом відпочивали: «Невимовний біль. Ще взимку ми відпочивали в одному готелі, спілкувалися…співчуття рідним».

Потап

Продюсер Олексій Потапенко зі сльозами на очах згадує Ніну Митрофанівну, адже саме вона розповідала йому цікаві дитячі факти його дружини Насті Каменської. Легенда понад 20 років була солісткою хору імені Григорія Верьовки, а разом із нею підспівувала мама NK.

«Ніно Митрофанівно, плачу, як плакав, коли ви співали. Сонце і голос нації, який я щасливий, що знав Вас, що чув ваш спів у житті, на сцені і за столом. Ваші нескінченні історії про дитинство Насті. Люблю вас усім серцем. Дякую вам за ваш талант, хай Господь вас обійме», — зізнався репер.

Фото: instagram.com/realpotap

Павло Зібров

Співак розмістив сумісне чорно-біле фото з Ніною Мавієнко та висловив співчуття для рідних, написавши: «Душа української пісні полетіла у вічність… світла пам’ять, Ніно Митрофанівно. Глибокі співчуття родині».

Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Христина Соловій

Для юної співачки випала чудова нагода бути особисто знайомою з Ніною Матвієнко і ця боляча втрата стала для неї шокуючою новиною. Христина в честь пам’яті про легендарну співачку розмістила сумісні фото з нею зі словами: «Це надзвичайна втрата для України! Ніно Митрофанівно, спочивайте з миром…»

Слава Дьомін

Зовсім нещодавно для ведучого випала нагода поспілкуватися з Ніною Митрофанівною у її родинному колі, а вже сьогодні він опублікував пост прощання: «Не стало Ніни Матвієнко… Ніно Митрофанівно, спочивайте з миром».

Фото: instagram.com/slavademin_official

Світлана Тарабарова

Артистка пригадала той час, коли Ніна Митрофанівна навчала її говорити із водою та просити у неї здоров’я: «Ніно Митрофанівно, завжди була тобі рада, ніби найкращому другу. Завжди знаходила тепле слово та пораду, які я слухала, як мала дитина, із розпахнутим серцем. Саме Ніна Митрофанівна навчила мене розмовляти з водою і просити воду забрати погане, наділити світлом. Ви моє світло, наше світло назавжди! Дуже боляче. Бережіть нас з неба. Найщиріші співчуття всій родині…» 

Фото: instagram.com/tarabarova

Пакували на вулиці, а потім по-звірячому били у ТЦК: у Мережі обурюються діями військових у Тернополі

Донька Ніни Матвієнко повідомила про час та місце поховання матері