in ,

«Я була абсолютно щирою»: Каменських відреагувала на хейт після інтерв’ю Єфросиніної

Днями відома українська співачка Настя Каменських прокоментувала хвилю негативних коментарів на свою адресу, які з’явилися після її інтерв’ю телеведучій Маші Єфросиніній.

Відверті зізнання Каменських журналістці та її поведінка викликали серед деяких користувачів Мережі обурення та насмішки. Так, наприклад, Насті дорікали за те, що вона фамільярно називала Машу то «зайчиком», то «котиком», а також була зовсім не щирою у своїх висловлюваннях.

Настя Каменських на інтерв’ю Маші Єфросиніної

Але, за словами самої співачки, вона була абсолютно чесною, відповідаючи на запитання Єфросиніної — ба більше, вона пишається кожним словом, сказаним на цьому інтерв’ю.

«Мені шкода, що люди не розбираються в людях. Давайте так, чесність ніколи не нагороджувалася. Ніколи. Це я помітила за 20 років свого досвіду. Я не на 100%, а на 1000% була щирою. Я пишаюся цим інтерв’ю, кожним словом», — розповіла Настя для телепрограми «Неймовірна правда про зірок».

Варто зазначити, що у ході інтерв’ю Маші Єфросиніній, співачка розповідала про свій стан під час війни. Настя поділилася тим, що дуже важко пережила початок повномасштабного вторгнення — набрала зайву вагу та почала вживати алкоголь. Аби здолати стрес, Настя навіть зверталася за допомогою до фахівців. Але, як відомо, це не завадило артистці провести 30 вересня у Києві свій сольний концерт — перший від початку повномасштабної війни.

Читайте також: «Ізраїль переможе!» — шоумен Максим Галкін, який перебуває в Тель-Авіві, звернувся до підписників

«Це наш свідомий вибір!» — Максим Галкін зізнався, де перебуває наразі із сім’єю

«Обстріл – сидимо у бомбосховищі!» — Максим Галкін показав дітей у сховищі в Ізраїлі