in

«Ізраїль переможе!» — шоумен Максим Галкін, який перебуває в Тель-Авіві, звернувся до підписників

Гуморист Максим Галкін, який на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну публічно виступив проти війни та засудив жорстку диктатуру Путіна, вийшов на зв’язок після нападу на Ізраїль бойовиків терористичної палестинської організації ХАМАС.

Шоумен разом із дружиною та 10-річними двійнятами на початку російсько-української війни переїхав жити до Ізраїлю. Зіркове подружжя часто публікувала в соціальних мережах знімки з геолокацією в Тель-Авів. І ось, 7 жовтня, коли Ізраїль потерпає від ракетних обстрілів, шанувальники забили на сполох, знаючи, що їхні кумири перебувають в епіцентрі подій і не дають про себе жодної звістки.

Але, вже у другій половині дня чоловік Примадонни написав пост підтримки для населення Ізраїлю та висловив співчуття рідним та близьким родичам постраждалих.

«Сьогодні о 6:30 нас розбудили сирени… Важкий час для Ізраїлю. Співчуття загиблим та їхнім родинам! Моліться за всіх, хто взятий в заручники. Ізраїль переможе», — повідомив Максим на своїй сторінці в Інстаграм.

Росіяни в свою чергу, проявили чергову порцію цинізму та зловтішання щодо того, що Пугачова та Галкін пропали безвісти.

Близнюки — за крок від серйозної помилки, а Рибам — приємний сюрприз: гороскоп на 8 жовтня

«Там людей примушували говорити українською!» — путіністка Варлей розповіла про поїздку на Донбас