in

«Це мав бути гарний сюрприз!» — Тоня Матвієнко презентувала пісню-посвяту покійній мамі в день її народження

Цьогоріч 10 жовтня легендарна Ніна Мтавієнко мала відсвяткувати свій 76 день народження, але за два дні до цього її серце перестало битися.

Трагічну звістку про смерть Ніни Митрофанівної повідомила її донька — Тоня, яка успадкувала від матері унікальний голос. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Тоня вимушена була разом із донькою шукати порятунку за кордоном. Деякий час вони жили у Великій Британії і цей період вона неабияк сумувала за рідною домівкою та мамою і пригадала музичну композицію «Сік землі», яку вона ще слухала в дитинстві.

Тоня мріяла, як повернеться додому і, подарує для Ніни Матвієнко цей трек на її день народження, але, не судилося. Ця пісня стала посвятою. Також співачка презентувала кліп, в якому зібрала фото із сімейного альбому.

«У цю пісню я вклала багато душі, тепла, любові. Це мав бути гарний сюрприз. На жаль, обставини бувають сильнішими за наші плани. Випускаючи пісню-присвяту «Сік землі» для мами, я хочу закликати вас відкласти всі справи, зателефонувати батькам і сказати їм «дякую!». Дякую за безсонні ночі, дякую за виховання та турботу, за мотивацію та підтримку у всьому… Я обов’язково продовжу мамину традицію популяризувати українські пісні у світі. Робити добро! Шануйте одне одного та своє коріння. Дякую, мамо!» — зазначила Тоня Матвієнко.

У Бучі патрульний зґвалтував 10-річну дівчинку: перед цим він «залицявся» до неї і писав смс

Скандальний дует «Кролики» Данилець та Мойсеєнко приїхали з РФ аби попрощатися із Ніною Матвієнко