in

«Переношувала на ногах майже 4 роки…» — Тоня Матвієнко вперше заговорила про причину смерті мами

Цієї осені всю Україну сколихнула трагічна новина — 8 жовтня відійшла у вічність легендарна українська співачка Ніна Матвієнко.

Ця болюча та непоправна втрата стала важким ударом для рідних та прихильників її творчості. Більше двох місяців донька Ніни Митрофанівни оговтувалася від смерті матері і лише нещодавно в інтерв’ю для Viva! зізналася, що насправді стало причиною смерті її мами. Хвороба серйозно про себе дала знати на початку серпня. Тоді ж зірку відразу швидкою відвезли до лікарні, де кваліфіковані лікарі поставили діагноз. Як виявляється, це захворювання Ніна Матвієнко переношувала на ногах майже 4 роки.

«8 серпня в якийсь момент вона стала погано почуватися – дуже живіт болів – і швидка відвезла її до лікарні. Для всіх було шоком. Як це – людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не палила, до кінця життя бігала по сходинках – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже чотири роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби», — зізналася Тоня.

Тоня та Ніна Матвієнко

На фоні цього співачка закликала українців не нехтувати своїм здоров’я і планово проходити медичне обстеження свого організму, адже захворювання, яке виявлене на ранніх стадіях ще піддається лікуванню.

«Хочу, щоб усі почули, тим паче – ті, кому за 40 років: обов’язково робіть профілактичні обстеження в лікарів та раз на рік проходьте медичні чек-апи. Адже на ранній стадії це можна зупинити й прожити ще дуже багато років», — додала артистка.

Тоня та Ніна Матвієнко

Читайте також:  Арсен Мірзоян розповів, як відреагував на появу Данильця та Мойсеєнка на похоронах Ніни Матвієнко

Стрільцям — шаленна вдача, овнам — до лікаря, терезам — скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 грудня

Як у Кардаш’ян: Блогерка з найбільшими вилицями у світі Анастасія Покрещук похизувалася новими «силіконовими» сідницями