in

Скандальний дует «Кролики» Данилець та Мойсеєнко приїхали з РФ аби попрощатися із Ніною Матвієнко

У середу, 11 жовтня 2013 року, на вулиці біля Національної Філармонії України вишикувалася довга черга бажаючих вшанувати пам’ять Ніни Матвієнко та провести її в останню путь.

Неочікувано було побачити серед натовпу людей учасників скандально відомого гумористичного дуету «Кролики» Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка, які після початку повномасштабного вторгнення перейшли на сторону країни-агресорки та продовжили працювати там, замовчуючи загарбницькі дії Кремлівської влади. Вже більше півтора року опальні артисти не з’являлися зі своїми виступами в Україні. Минулого року прихильники путінського режиму на одному із пропагандистських ефірів росТБ заявили, що нібито їх цькували в Україні та і самі залишили негативні коментарі щодо Володимира Зеленського.

Але, попри це, дует «Кролики» вирішив приїхати в Україну аби попрощатися із легендарною українською співачкою Ніною Матвієнко.

«Мама померла…», – коротко написала Антоніна в Instagram вранці 8 жовтня. Про причини передчасної смерті артистки вона не повідомила. Велика артистка не дожила два дні до свого 76-ліття. Прихильники завжди вітали її 13 жовтня, як і вказано у паспорті, хоча артистка якось розповідала, що насправді з’явилася на світ 13-го числа.

«Це мав бути гарний сюрприз!» — Тоня Матвієнко презентувала пісню-посвяту покійній мамі в день її народження

Анна Трінчер у спокусливому монокіні з відвертими розрізами звабливо повигиналася у душі