in ,

«Це ж ясельна група, скільки там тієї шийки…» — у київському дитсадку вихователька душила дитину (ВІДЕО)

Кричущий інцидент стався днями у закладі дошкільної освіти № 513 міста Києва.

Анастасія Настеко, мама дворічної дівчинки заявила, що вихователь ясельної групи Нікітіна Світлана Федорівна завдала її дитині травм, які могли призвести до каліцтва, або навіть смерті постраждалої. Про це вона розповіла у мережі Facebook, в групі «Батьки SOS».

«Гематоми на шиї, які вихователь намагалась замазати зеленкою, підтвердила, що це вона випадково нігтями, навіть не відвела у медпункт. Справа у поліції, побої зняли. Буде слідство, далі суд», — написала мама дівчинки і в якості доказу опублікувала фото дитини за слідами засохлої крові на шиї.

Фото: www.facebook.com

Також у X жінка показала відео, на якому дівчинка сама показує, як саме вихователька її била. «Ось так вона робила, ось так! Сюди, в шию… І казала «Тихенько, мама прийде!», — розказала малеча. Мати сповістила, що після огляду її дитини судмедэксперт зробив висновок, що таким чином вихователька могла переламати дитині хрящі і навіть убити її.

На момент публікації матеріалу відомо, що вихователька не відсторонена від роботи і продовжує працювати. Батьки уже залучили до справи адвоката і написали відповідну заяву у поліцію.

Після публікації у мережі інцидент отримав великий суспільний резонанс, люди висловлюють своє обурення поведінкою працівниці дитсадка:

  • Добре, що жива дитина! таке враження що іі душили🤕
  • Це ж ясельна група. Скільки там тої дитини, тої шийки 😥
  • Собака скажена, а не вихователька!! Це ж з які нігті треба мати щоб так покалічити дитину??
  • За що? Що це за нелюд?
  • Це ж маленька дитина!! Таких вихователів не можна допускати до роботи, тим більше з дитинкою ясельної групи! Жахіття😡😡
    Бідна дитина🥹🥹🥹
  • Господи який жах🤯Бідолашна дитина🥺

Читайте також: У Бучі патрульний зґвалтував 10-річну дівчинку: перед цим він «залицявся» до неї і писав смс

«Я бачила це все і нічого не могла зробити» — мати брата і сестри, що кинулися з балкона висотки, розповіла, як дивилася на це в прямому ефірі

«Це вибухова суміш емоцій» — Анну Трінчер у спокусливому міні застукали за палкими обіймами з відомим артистом