in ,

«Я бачила це все і нічого не могла зробити» — мати брата і сестри, що кинулися з балкона висотки, розповіла, як дивилася на це в прямому ефірі

Ми вже повідомляли про жахливе подвійне самогубство у столиці , коли з балкона висотки одночасно кинулися 18-річний брат та його 17-річна сестра.

Цій жахливій пригоді був присвячений один із випусків програми «Говорить вся країна» з Олексієм Сухановим. У ході передачі автор і запрошені гості постаралися розібратися в мотивах, які спонукали молодих людей звести рахунки з життям, адже їхній вчинок може стати прикладом для інших підлітків, які опинилися у скрутній ситуації.

Як відомо, Володимир та Вікторія не були рідними по крові — це були зведені брат та сестра, які виховувалися у великій прийомній родині під Києвом. Загалом у цій сім’ї 14 прийомних дітей. Один із зведених братів, запрошених на зйомки програми, розповів, що загиблі обрали дату 2 жовтня не випадково:

2 жовтня у дівчинки, яку Вова дуже любив, був День народження. Вони мали дуже важку історію кохання. Не можна сюди приплітати когось і казати, що хтось винен. Вони це спланували та вони це зробили. Але я гадаю, що він вибрав цей день не випадково. Тому я не вірю в його кохання з сестрою

Як відомо, на телефонах загиблих виявили фото та відео, на яких Володимир та Вікторія показали, як проводили разом останні дні життя . Вони гуляли Києвом, приймали заборонені речовини та займалися коханням.

Кадри з останнього відео в житті Вови та Віки

У нас є Telegram-канал, називається «Сім’я», ми там усі спілкуємося та розповідаємо один одному події, які відбуваються. Вони це все виклали в сімейний канал. Я бачила останні хвилини дітей у прямому ефірі на власні очі. не всі продумали до останньої секунди. Ми всі були шоковані, коли це сталося, адже не знали про їхні наміри. Я навіть не знала, що вони відчувають одне до одного. Я питала у дочки, чому вона так багато проводила часу із сином, вона говорила, що просто допомагала йому, подавала їхні стосунки як підтримку зведеного брата.

Місце смерті Віки та Вови

Запрошена на програму психолог зробила кілька практичних порад батькам підлітків. «Насамперед треба звертати увагу на висловлювання підлітка, якщо він каже: я не хочу жити, краще б мене не було, краще б я помер чи померла – це вже перші дзвіночки, щось не так. Якщо дитина розповідає про самогубство від імені свого друга, начебто «одна моя знайома хоче накласти на себе руки» — це також привід звернутися до фахівця», – пояснила психолог-суїцидолог Ганна Просвітова.

Як поплатилися за підтримку Кремля Таїсія Повалій, Ані Лорак, Лоліта та інші артистки-зрадниці

«Це ж ясельна група, скільки там тієї шийки…» — у київському дитсадку вихователька душила дитину (ВІДЕО)