in

«Це вибухова суміш емоцій» — Анну Трінчер у спокусливому міні застукали за палкими обіймами з відомим артистом

20 жовтня українська співачка Анна Трінчер разом із учасником нацвідбору Євробачення 2023 Василем Демчуком, який відоміший публіці за сценічним ім’ям DEMCHUK презентували пісню «Цілуй».

Впереше цей трек світ почув на одному із виступів популярних артистів і вони з нетерпінням очікували на реліз нового музичного хіта. Трінчер та DEMCHUK про свою спільну композицію говорять, що вона є особливою і передає ті емоції, які переповнюють пару на початковому етапі стосунків.

«Для мене «Цілуй» – це вибухова суміш емоцій, яка потрапляє в кожну клітинку. Вона про ті самі палкі стосунки, коли у вас все тільки-но починається», — зізналася Анна.

До прем’єри пісні, аби ще більше заінтригувати шанувальників, зірки представили спільну фотосесію, на кадрах якої неозброєнним оком видно, що між ними пробігла та сама іскра, про яку вони співають. Анна та Василь трималися за руки, палко обіймалися та ледь не цілувалися.

Нагадаємо, що декілька днів тому Трінчер оприлюднила відеозапис, на якому показала, як вона застукала свого чоловіка в ліжку з іншою жінкою. «Я просто в шоці! Що тут відбувається?» — коментувала зірка «Школи», поки йшла коридором до спальні. Там, демонструючи оголений торс, лежав на ліжку Волошин, біля якого розташувалася прикрита ковдрою дівчина.

«Це ж ясельна група, скільки там тієї шийки…» — у київському дитсадку вихователька душила дитину (ВІДЕО)

«Обрали якийсь дивний шлях» — Дмитро Нагієв висловив свою позицію щодо війни та дав цінну пораду майбутньому російському поколінню