in , ,

«Є впливові друзі в Міноборони» — Алла Пугачова дізналася, коли РФ планує закінчити війну в Україні

20 жовтня в російських Telegram-каналах масово почали поширювати інсайд, нібито отриманий Аллою Пугачовою від «впливових друзів до Міноборони РФ».

Очевидно, що Алла Пугачова була однією з найвпливовіших людей у ​​Росії і залишається нею навіть після того, як залишила країну на знак протесту після повномасштабного вторгнення в Україну. Примадонна має величезні зв’язки у всіх ешелонах влади, тому не дивно, що навіть в Ізраїлі вона однією з перших дізнається про всі важливі питання, що обговорюються в кулуарах Кремля.

«Алла Борисівна – безперечний моральний авторитет для Росії. Хоч би що там у нас говорили деякі «яструби». І думки, знання такого морального авторитету можуть бути суспільно значущими. Тому ми не можемо обійти їхньою стороною», — пишуть автори статей у соцмережах.

Пугачова має величезні зв’язки в Росії

Російські ЗМІ стверджують, що нещодавно Примадонна контактувала із заступником Шойгу, і той назвав їй дві дати, коли вони планують завершити війну в Україні. Начебто спочатку це був лютий 2024 року, проте тепер, після деяких коригувань, фігурує нова дата закінчення війни.

«Точно закінчимо наступного року. Якщо встигнемо все, що задумали, то у січні, якщо ні, то у березні-квітні», — повідомив Пугачову її джерело у Кремлі. Мало того, на його запевнення, після цього Алла Борисівна може спокійно повернутися на батьківщину, оскільки «вже не буде людей, які зможуть або захочуть її переслідувати».

Скріншот: Telegram

Читайте на цю тему. «Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні

Скорпіонам — конфлікти з оточуючими, а для Раків — затягнути пасок тугіше: гороскоп на 21 жовтня

54-річна Дженіфер Лопес зачарувала інтернет-користувачів спокусливими фото у мереживній білизні