in

«Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні

Нещодавно колишній радник Офісу президента, скандальний блогер Олексій Арестович заявив, що бойові дії в Україні не припиняться до 2035 року.

Його слова спростував відомий мольфар, переможець «Битви екстрасенсів» Макс Гордєєв. В ефірі свого YouTube-каналу він перед камерою перемішав колоду карток Таро і продемонстрував, що наступного року нашій країні випадає карта «самітник», яка символізує гарні зміни, пошук українцями себе.

Щодо прогнозу Арестовича, Гордєєв зауважив, що колишній співробітник Офісу президента «заробив багато грошей за час війни» і уточнив, що швидше за все той мав на увазі якісь локальні конфлікти, а не війну як таку. «Будуть якісь сутички у нашому просторі. І якщо їх називати війною, то, можливо. У нас зараз триває не лише фізична війна, а й психологічна. Тому така війна може ще тривати, а саме озброєна, гадаю, що ні», — зазначив мольфар.

Гордєєв: «Арестович — це людина, яка заробила на війні величезні гроші»

«Варто розуміти, що ми можемо перемогти і в 2024 році, але ми ще довго збиратимемо себе по шматочках. І це може тривати до 2025-2026 року», — резюмував екстрасенс.

Читайте також: «Чорна відьма» яка в деталях передбачила вбивство Пригожина, розповіла про те, як помре Путін

«Схожі як дві краплі води»: Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою

«Бабиного літа в Україні не буде»: синоптики приголомшили прогнозом на жовтень