in , ,

«Скоро дізнаємося як вона працювала губами»: Євгенія Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка Стипанюка «злити» їхнє інтимне домашнє відео

Днями військовослужбовиця Євгенія Емеральд приголомшила широкий загал новими шокуючими подробицями її скандалу з колишнім чоловіком Євгенієм Стипанюком. Раніше Євгенія вже поділилася деякими фактами про своє непросте сімейне життя та розлучення в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк для її YouTube каналу.

В сторіз особистої сторінки в Instagram захисниця розповіла, що нібито її колишній, користуючись фейковим акаунтом, пише коментарі з погрозами оприлюднити їхнє домашнє порно. Євгенія вважає, що Стипанюк прагне опублікувати ці еротичні відео у якості доказу її подружньої невірності.

«Всі ми дорослі люди і не дивно, що в нас є збережені інтимні відео за участі чоловіка або дружини. Тому нічого дивного в їхньому існуванні немає. Дивно лише, що Стипанюк ладен похизуватись на всю країну однією з інтимних частин свого тіла, аби підставити мене і звинуватити, що на відео інший чоловік. Я знала, що буде брудно, я була до цього готова. Я знала, що Євген Стипанюк буде маніпулювати нашими домашніми відео, які були зроблені під час того, як я була у шлюбі. Я перепрошую, всі ми не святі, я теж не свята. Це було моє особисте життя. Тому викладати це і казати, що я з кимось зраджувала, мені просто смішно. Якщо ця людина це зробить, він принизить лише себе, не мене. Мені соромитися нема чого«, — прокоментувала наміри колишнього військовослужбовиця.

Емеральд також поділилася тим, що як виявилося вона була не єдиною жінкою, котру Стипанюк знімав на відео в процесі інтимної близькості. За словами Євгенії, її колишній чоловік робив це так, щоб його не було видно в кадрі.

Крім того, захисниця вразила користувачів Мережі заявою про те, що Стипанюк зраджував їй тоді, коли вона була вагітна.

Нагадаємо, військовослужбовиця-снайпер Євгенія Емеральд та військовий Євгеній Стипанюк одружилися 14 жовтня минулого року на фронті у Харківській області. А вже через тиждень після весілля Євгенія повідомила про свою вагітність. У квітні цього року в експодружжя народилася донька Афіна.

Читайте також: «Прибрати його тепер неможливо» — зрадниця Повалій показала росіянам, як хірург спотворив її обличчя

Почалося з Сєдокової: хто з підопічних Костянтина Меладзе були його коханками

У Овнів — активний день, а у Тельців — підвищена нервовість: гороскоп на 24 жовтня