in

Почалося з Сєдокової: хто з підопічних Костянтина Меладзе були його коханками

60-річний Костянтин Меладзе на перший погляд видається скромним і навіть сором’язливим у порівнянні з молодшим братом, відомим серцеїдом Валерієм.

Однак такі враження здаються лише на перший погляд. При найближчому розгляді біографії знаменитості стає зрозуміло, що Костянтина Шотаєвича зовсім не було обділено жіночою ласкою, і аж ніяк від неї не відмовлявся. Благо, професія та успіх Меладзе-старшого дозволяли йому за всіх часів перебувати у центрі уваги молодих дівчат, незалежно від віку самого продюсера.

Саме інтимній стороні життя Костянтина Меладзе присвятив новий випуск своєї авторської програми на YouTube блогер Богдан Беспалов. За даними журналіста, Ганна Седокова, яка раптово поповнила склад «ВІА Гри», приєднавшись до дуету Мейхер та Вінницької, стала першою коханкою музиканта.

Меладзе та Сєдокова

Пристрасний роман між Меладзе та Сєдоковою продовжувався, незважаючи на те, що офіційно продюсер тоді був одружений. Їхні стосунки перервала поява в групі Віри Брежнєвої, якій Костянтин віддав перевагу Ганні Седоковій, що набридла. Наступними пасіями велелюбного грузина називають Єву Бушміну, яка прорвалася на сцену за допомогою проекту «Фабрика зірок», а пізніше потрапила у «ВІА Гру» та юну співачку Еріку Герцег.

Меладзе та Єва Бушміна

Проте, саме Віра Брежнєва зуміла по-справжньому закохати в себе іменитого продюсера — 2015 року вони офіційно одружилися. Їхні стосунки виглядали щирими та трепетними, а пара здавалася просто ідеальною, незважаючи на значну різницю у віці.

Меладзе та Брежнєва

Все змінилося із початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Подружжя, яке проживає до того моменту в Москві, мабуть не зійшлося в думках, як їм далі облаштовувати своє життя. Віра не могла більше перебувати в країні, яка вбиває її співвітчизників, Костянтин виявився не готовим пожертвувати успішним бізнесом у Росії заради дружини.

Софію Тарасову називають нинішньою коханкою Меладзе

Спочатку ніхто з подружжя не коментував їхнє розлучення, проте, коли Меладзе фактично перестав приховувати свої нові відносини з 22-річною Софією Тарасовою , подальше мовчання втратило сенс і Віра Брежнєва зізналася, що вони з Костянтином Меладзе розійшлися.

Софія Ротару несподівано з’явилася у Києві

«Скоро дізнаємося як вона працювала губами»: Євгенія Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка Стипанюка «злити» їхнє інтимне домашнє відео