in

«Прибрати його тепер неможливо» — зрадниця Повалій показала росіянам, як хірург спотворив її обличчя

Скандальна співачка Таїсія Повалій, яка з перших днів повномасштабного вторгнення перейшла на бік агресора, поскаржилася на пластичних хірургів.

Зрадниця зізналася, що одного разу стала жертвою невдалої косметичної процедури і після того її обличчя назавжди змінилося. Горе-артистка полюбляє різні уколи краси і одного разу вона наважилася ввести в обличчя біополімерний гель. Відтоді — одна щока стала більшу за іншу і стало чітко помітно асиметричність обличчя.

«Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з’явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали», — пригадала путіністка.

Як зізналася Повалій, що асиметрія виникла через те, що спеціаліст ввів неоднакову дозу препарату і тепер це виправити вже неможливо, адже гель зрісся з м’язами.

«Він у мене з часом зрісся з м’язами. Прибрати його тепер неможливо. Отак і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж», — поділилася співачка.

Також опальна артистка оголосила, що планує гучно відсвяткувати свій 60-річний ювілей. Повалій в честь цього влаштує грандіозний концерт.

«Я святкувала на сцені лише сорок років. Після цього якось не вийшло: то одне, то друге, то третє… Я вирішила, що 60 років святкуватиму великим концертом. Сподіваюсь все вийде», — підсумувала Таїсія.

Знову пишне весілля на Львівщині: розкидали стодоларові купюри під російський реп, ведучим був Юрій Ткач (ФОТО, ВІДЕО)

«Виглядає на 25!» — Кароль похвалилася пружним бюстом та кубиками преса на фото у вузькому топі на бретелях