in ,

Помочився у резервуар із солодом: працівника відомої пивоварні зловили, як він справляв свої фізіологічні потреби

В Китаї на пивному заводі Tsingtao стався неприємний інцидент, який потрапив на камеру спостережень.

Один із співробітників вирішив справити свої фізіологічні потреби в резервуар із солодом для лагера. Відповідний ролик потрапив в Мережу та суттєво знизив акції компанії на Шанхайській фондовій біржі. Керівництво фірми заявило на порушника в поліцію та передало для них відповідний доказ. Після скоєнного, правопорушника затримали та для нього грозить до семи років ув’язнення, адже своїми діями він порушив місцеві санітарні правила.

На відео видно, як працівник у робочій формі перелазить через стіну до резервуару і починає справляти власні фізіологічні потреби. Попри це пивоварня продовжує свою роботу, а зіпсовану партію солоду запечатали та утилізували.

«Ми активізуємо наші управлінські зусилля, щоб забезпечити якість продукції», — прокоментував один із представників керівництва виробництвом.

А ви вже знаєте, 26 жовтня пропагандистський телеграм-канал «Генерал СВР» розповсюдив черговий фейк про смерть диктатора Путіна, який цього разу «помер» внаслідок зупинки серця і тепер Росію очікує державний переворот

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 28 жовтня

«Прощався з життям і ледь не помер» — Віталій Козловський потрапив під ворожий обстріл