in ,

«Путін помер»: в Росії знову хоронять диктатора — що ж відбувається насправді?

Ввечері, 26 жовтня пропагандистський телеграм-канал «Генерал СВР» розповсюдив черговий фейк про смерть диктатора Путіна, який цього разу «помер» внаслідок зупинки серця і тепер Росію очікує державний переворот.

Вже на наступний ранок, анонімний користувач «Генерала СВР» розповів усі жахливі подробиці, які насправді коїлися в резиденції минулого дня та як сталося так, що не вдалося врятувати життя президента Росії. За його словами, Путіну стало зле ще в другій половині дня, а о 20:00 годині його серце зупинилося і лікарі розпочали реанімаційні заходи. Однак, о 20:42 професіонали закінчили реанімувати диктатора та константували його смерть.

Однак, офіційного підтвердження цієї події не було, а навпаки, за двійником посили охорону. Сам же Пєсков заявив в своєму коментарі для журналістів, що це «чергова качка». У смерть президента країни-агресорки не вірять і самі російські аналітики. Вони впевнені, що це сама правляча влада Кремля робить такий вкид в інформаційний простір для того, аби змусити Україну сісти за стіл переговорів.

В цю фейкову новину не вірить і антикризовий радник голови офісу Президента Михайло Подоляк, який застеріг українців, щоб ті не розраховували на те, що, якщо Путін помре, то і закінчить війна.

Приховати смерть Володимира Путіна, якщо це насправді так, довго не вдасться, адже правлячі «вежі Кремля» будуть боротися за владу. І саме це стане головною ознакою того, що диктатор мертвий.

«Мукає, як корова»: зрадницю Ані Лорак в черговий раз висміяли в Мережі

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 28 жовтня