in

«Прощався з життям і ледь не помер» — Віталій Козловський потрапив під ворожий обстріл

У червні 2023 року українському співаку Віталію Козловському вручили повістку, а через деякий час після підготовки він вирушив на передову захищати рідні землі від російських загарбників.

Не раз він потрапляв під критику через те, що постить в соціальні мережі кадри з передової і взагалі, його служба — це суцільний піар. Втім, мало тих, хто дійсно знає, що насправді пережив за ці місяці мобілізований артист.

На цю тему вирішила висловитися близька подруга захисника Аліна Шаманська. В своєму подкасті «Розлючена» ведуча подякувала Козловському за його героїчний вчинок. Шаманська зізналася, що Віталій часто ризикує своїм життям, захищаючи українців і одного разу, потрапивши під ворожий обстріл, ледь не загинув.

«Мій близький друг Віталій Козловський зараз дійсно воює. Я бачила відео, які не можна показувати і які він не показує. Я бачила, як він стріляє. Я не знаю, чи можна це розповідати, добре, не буду. Але скажу, що дійсно бачила і знаю з перших вуст, що Віталій Козловський дійсно ризикує своїм життям, він сидить в окопах, він попадав під обстріл, після якого ледь не вмер. Він прощався з життям і думав, що це його останній день», — розповіла Аліна.

Блогерка зізналась, що його побратими приємно здивовані рішучістю співака, який мужньо виконує свій чоловічий обов’язок перед державою.

«Усі в шоці. Вся його команда, весь його батальйон, командир підходили до нього тиснули йому руку і казали: «Віталіку, ми думали, що тебе відправили просто… Ми не думали, що ти реально будеш воювати. Ми думали, що ти пройдеш навчання і тебе десь посадять сидіти. І все». Віталіку, ти один з найкращих військових, тому що він це робить завзято, у нього класна фізична підготовка, відчуває в собі сили», — додала подруга Віталія.

Помочився у резервуар із солодом: працівника відомої пивоварні зловили, як він справляв свої фізіологічні потреби

«Почали надходити погрози»: Андрій Макаревич зробив різку заяву про ХАМАС