in ,

«Всіх дев’ятьох убив сплячими, пострілами в голову» — у Волновасі окупант розстріляв сім’ю з двома дітками

У тимчасово окупованій Волновасі Донецької області сталося моторошне масове вбивство, в якому підозрюють військовослужбовця збройних сил РФ.

Жахлива подія трапилася у ніч на суботу, 28 жовтня в будинку на вулиці Донецькій, де проживали чоловік Андрій з дружиною Наталією, а також двоє їхніх дітей — учениця молодших класів Настя і чотирьохрічний хлопчик Микита. З словами сусідів, в цей день в Наталіїної матері був день народження, на якому були присутні гості, всього 5 осіб, крім членів сім’ї. Вночі, коли усі полягали спати, хтось жорстоко розстріляв усіх дев’ятьох, включно з ні в чому не повинними дітьми.

«Як нам розповіли у поліції, вбили військові, як приїхали на мотоциклах, всі убиті лежали у ліжках, тобто їх убили, коли вони спали», — розповіла далеко родичка постраждалих у розмові з журналістами телеграм-каналу «ASTRA».

Чоловік з дружиною та їхня донька, яких убили у Волновасі

«Усі вбиті в голову. На ліжках. Вбив військовослужбовець ЗС РФ. Він щось не поділив з господарем. Зразу приїхала військова верхівка, намагалися все приховати. Увесь дім залили водою, сусідам наказали мовчати. Але всі сусіди знають, що вбивство скоїли військові, ніхто з них не затриманий, тепер усім страшно»,  — розповів один с сусідів убитих, який не назвав свого імені.

Наталія з дітками — Андрійком і Настею

Наразі так звана поліція окупованої Донецької області відкрила кримінальне провадження за статтею 105, ч.2 (вбивство більше ніж двох осіб, у тому числі малолітніх).

Читайте також: Зламана шия та набряк мозку: п’ятеро військових жорстоко побили і обікрали побратима у Чорноморську

Раки — в пошуках натхнення, а у Дів — романтичний вихід з другою половинкою: гороскоп на 30 жовтня

Галкін назвав дату закінчення війни в Ізраїлі