in ,

«З кожним днем ​​закохуюся все більше» -17-річний хлопець одружився з 71-річною жінкою, познайомившись на похоронах її сина

Історія кохання Гері та Альмеди Хардвік з тих, які зустрічаються не часто — хлопець побачив жінку на похороні її рідного сина і закохався в неї до нестями.

На той момент Гері було 17, а місіс Альмеді — 71 рік. Через два тижні після першої зустрічі пара скромно оформила стосунки, незважаючи на обурення та критику знайомих з обох боків. Їхнє одруження обійшлося закоханим у 166 доларів. Після цього пара переїхала до будинку Альмеди з одним з її онуків, який на три роки старший за нового чоловіка.

З того часу минуло 8 років, і Гері так відгукується про свої почуття до дружини: «Пройшло вісім років, і з кожним днем ​​я закохаюся все більше. Деякі чоловіки шукають цілу вічність кохання, яке я знайшов!.. Коли щоранку прокидаєшся поряд зі своєю другою половинкою і розумієш, що будинок це не місце, це почуття».

Фото: www.instagram.com/garyandalmeda

«Ти заслуговуєш на світ, і до останнього подиху я старанно працюватиму, щоб дати тобі це. Всі мої найщасливіші моменти — це моменти, які я поділяю з тобою… і справді кохання всього мого життя, і я люблю тебе кожним ударом свого серця. Ось і прославляю свою королеву! — описує захоплення своєю половинкою щасливий чоловік.

@_garyandalmeda_ Some men search for ages, for the love that I have found. So I will stand my ground. 🥰❤️ #fyp #agegap #agegaplove #garyandalmeda #love ♬ In Your Love — Tyler Childers

Альмеда каже, що одразу закохалася в Гері і зрозуміла, що він той чоловік, який їй був потрібен. Хлопець, якому зараз 26, називає Альмеду своєю лялечкою, описуючи її як найдивовижнішу дружину у світі… «Я була заміжня 43 роки, і в шлюбі не було багато поцілунків, обіймів… ніякої романтики… А зараз — це вихор!» – ділиться враженнями 80-річна Альмеда.

Фото: www.instagram.com/garyandalmeda

Подружжя не приховує й інтимного боку їхнього життя — незважаючи на серцевий напад Альмеди, який нещодавно стався, вони визнають, що регулярно кохаються. «Ми завжди робимо компліменти і цілуємося. Ми насолоджуємось нашими відносинами. Коли ти зустрічаєш ідеальну людину, ти розумієш, що не хочеш втрачати це почуття», — розповідає жінка.

Зазначимо, що Альмеда — не найстарша партнерка, з якою почав зустрічатися Гері, — до цього його «дівчиною» була 77-річна жінка.

У Терезів — романтичний день, а Рибам — уникати необдуманих покупок: гороскоп на 1 листопада

«Просто с*кс!» — Мішина у спокусливій прозорій білизні заговорила про стосунки