in

«Просто с*кс!» — Мішина у спокусливій прозорій білизні заговорила про стосунки

Ведуча шоу «Я люблю Україну» Ксенія Мішина потішила прихильників відвертою фотосесію.

Ролик актриса опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм і похизувалася підтягнутим тілом та стрункими ногами. На фото вона з’явилася в обтислій прозорій чорній сукні з глибокими вирізами  на талії, в зоні декольте та стегнах, крізь яку виднілась напівпрозора спідня білизна. Рельєфність грудей Ксенія прикривала однією рукою, а іншою гладила себе за талію.

В описі під відео Мішина спробувала відповісти на запитання, яке занадто часто чує в свою адресу.

«Мені тут іноді пишуть: «Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?» Вважаю, що це одна з найдурніших ілюзій, нав’язаних суспільству. Вже достатньо примітивно вважати, що жінка прагне краси та особистої вишуканості для того, щоб її вибрали. І іноді в голові не вкладається, що щодня проживаючи насичено і усвідомлено життя, заробляючи гроші, збагачуючи та розвиваючи себе, я повинна перекладати на когось відповідальність за свій сімейний стан» — поділилась своїми думками українка.

Зірка також спробувала пояснити, що для неї особисто означає слово «щастя».

«Пропоную встановити й записати в підкірку: жінка – самостійна одиниця. Вона сама обирає, з ким і коли будувати стосунки. Які? Вона теж визначає. Це може бути просто секс, це може бути глибше. І подібні умови самовизначення не роблять її неповноцінною, самотньою чи нещасною. А якщо ви чогось не бачите, це не означає, що цього немає», — додала Ксенія.

«З кожним днем ​​закохуюся все більше» -17-річний хлопець одружився з 71-річною жінкою, познайомившись на похоронах її сина

«10 років я була самотньою»: Могилевська відверто зізналася чому утримувалася від стосунків