in ,

Донька знайшла голову матері у холодильнику: в РФ православний священник жорстоко розчленував свою жінку

У країні-терористці сталося чергове моторошне убивство, фігурантом якого став священнослужитель. Інцидент відбувся у місті Нижньокамськ Республіки Татарстан.

Місцевий ієрей Михайло Зубарєв переїхав з сім’єю із Мурманської області, був нагороджений відзнакою «за вірну службу на благо церкви». Вже чотири роки  керував відділом із тюремного служіння Чистопільської єпархії. Судячи з усього, саме робота зі злочинцями похитнула психіку священника.

«В поведінці ієрея були помічені дивні речі, що змусило сумніватися щодо його психічного здоров’я. Він зі зневагою ставився до Святих Дарів, поводився неналежно з парафіянами та священнослужителями», — повідомляють у Татарстанській митрополії.

Зубарєв працював із заарештованими

Останні три тижні ієрей був на лікарняному. Саме в цей період Зубарєв скоїв жахливий злочин -диявол у рясі жорстоко убив і розчленував свою дружину. Частини тіла жінки він заховав у холодильнику, де їх знайшла їхня 8-річна донька.

Дружині священника, Вікторії, було 44 роки

За попередніми даними на звірячий злочин священника штовхнули ревнощі. Наразі його затримано. Двоє дітей – 17-річний хлопчик та дівчинка – у лікарні, їм надають психологічну допомогу. Дітей передадуть родичам.

Читайте також: «Всіх дев’ятьох убив сплячими, пострілами в голову» — у Волновасі окупант розстріляв сім’ю з двома дітками

У Тельців — грандіозні плани, а Близнюкам — звернути увагу на здоров’я: гороскоп на 3 листопада

«Коли Винник мив туалети у Німеччині, вас не цікавила його доля»: Друг артиста публічно звернувся до його хейтерів