in

«Коли Винник мив туалети у Німеччині, вас не цікавила його доля»: Друг артиста публічно звернувся до його хейтерів

Український поет-пісняр Петро Мага несподівано став на захист артиста-втікача Олега Винника, який наразі перебуває в Німеччині.

В нещодавному інтерв’ю для Ростислава Калацинського актор закликав недоброзичливих коментаторів не чіпати співака, адже мало хто знає, який життєвий тернистий шлях довелося подолати Олегу, щоб забратися на свою вершину слави. Мага розсекретив, що в юності, Виннику довелося мити німецькі вбиральні аби допомогти для своєї матері повернути зір.

«Олег Винник виріс при українському товаристві обмежено зрячих людей. Перший свій гонорар він витратив на те, щоб повернути мамі зір. І тоді, коли Олег Винник мив туалети в Німеччині, вас не цікавила його доля. До того, як потрапити в шоубізнес, до того, як почати співати в Німеччині мюзикли, він мив туалети у Німеччині» — зізнався сценарист.

Режисер масових заходів додав, що співак, попри свою хворобу та лікування, активно підтримує українську армію.

«Зверніться до керівництва 135-го батальйону 114-ї бригади, ТрО, які були на бахмутському напрямку. Подивіться, скільки джипів з написом «Вовчиця» їздить фронтом. Шикарних, нових, нулячих джипів. Це все придбано Олегом Винником і передано на баланс бригади» — повідомив Мага.

Поділився Петро і тим, як Олег потрапив в неприємну ситуацію і ледь не став жертвою вбивць, які кинули його на велику суму грошей та погрожували вбити.

«У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які ці гроші вкрали. Потім йому погрожували. Казали: «Приїдеш, ми тобі голову відстрелимо», — підсумував телеведучий.

Донька знайшла голову матері у холодильнику: в РФ православний священник жорстоко розчленував свою жінку

Чергова трагедія у Києві: юнак загинув, випавши з вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі