in ,

На глибині 8 метрів: на Хмельниччині у відстійній ямі знайшли тіло дитини, яку шукали всім селом

Учень другого класу Микита зник 29 жовтня у селі Курилівка Волочиської громади на Хмельниччині.

Мама хлопчика забила тривогу, після того, як він пішов гуляти центром села, і не повернувся додому. На сполох піднялося усе село, дитину шукали декілька днів. До пошуку також долучилися працівники поліції та ДСНС, які і знайшли тіло на дні відстійної ями.

Як виявилося, Микита разом із другом вирішили покупатися погожим осіннім днем. Другокласник роздягнувся і ступив у водяну безодню. Коли хлопчик зник під водою, його товариш злякався і побіг додому, боячись комусь розказати про те, що сталося… Дитину знайшли на глибині 8 метрів. Для того щоб дістати тіло довелося спускати відстійник.

«Учительський та учнівський колектив гімназії висловлює щирі співчуття родині хлопчика. Спочивай з богом, ангелику, ми будемо пам’ятати тебе щирим та усміхненим. На жаль, занадто коротким був твій земний шлях. Вічна пам’ять», — висловили співчуття на сторінці у соцмережі школи, де навчався Микита.

Скріншот: /www.facebook.com

Читайте також: Чергова трагедія у Києві: юнак загинув, випавши з вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі

«Те саме, що вести переговори з Путіним»: Віталій Козловський різко висловився про Кондратюка, який відмовився від мирової угоди

«Тату, а коли буде відпочинок?» — Данілов довів до сліз розповіддю про свого «воюючого» сина