in

«Те саме, що вести переговори з Путіним»: Віталій Козловський різко висловився про Кондратюка, який відмовився від мирової угоди

Відомий український співак Віталій Козловський поставив остаточну крапку у своєму публічному конфлікті з експродюсером Ігорем Кондратюком, котрий нещодавно відмовився від пропозиції мирової угоди.

На особистій сторінці в Instagram виконавець доволі різко висловився стосовно виниклої ситуації. На думку Козловського, його екснаставник має на меті знищити його, тож подальші спроби домовитися не мають сенсу. «Подальша комунікація не має ані сенсу, ані перспектив. Це те саме, що вести переговори з путіним. Якщо стоїть задача сліпо і жадібно знищувати, то здоровий глузд і доводи будуть безсилими«, — наголосив артист.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк за часів співпраці

Козловський переконаний — Ігор Кондратюк уникає переговорів навмисно, добре розуміючи, що всі його вчинки за часи їх співпраці були непорядними. Артист також вважає, що експродюсер ніколи не визнає цього і робить усе можливе, аби уникнути особистої розмови, апелюючи рішеннями судів.

«Я здогадуюсь про причину, з якої він категорично не хоче зі мною говорити особисто. Це страх. Скинувши ці переговори на представника, він апелюватиме винятково до рішень суду про порушені авторські права. Коли я і сам знаю та не заперечую, що ці пісні співав і буду за це платити. Але, говорячи зі мною очі в очі, доведеться визнавати (або принаймні пам’ятати) всі ті епізоди непорядності, які мали місце в мій бік всі роки співпраці, і які врешті призвели і до припинення цієї співпраці, і до судів«, —  зазначив Козловський.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vitaliy Kozlovskiy (@vkozlovsky_music)

Співак підкреслив — він зовсім не збирався надавати публічного розголосу цій ситуації. Втім, за його словами, лише в цьому випадку він може впевненим, що Кондратюк не перекрутить його слова. «Публічність у цій справі — моя єдина броня. Це гарантія того, що мої слова вчергове не перекрутять і не звинуватять безпідставно у купі лайна, яке в мій бік виливається вже 11 років«, — підсумував співак.

Читайте також: «Доведеться чекати 53 роки, аби він повернув все»: Ігор Кондратюк шокував сумою, яку йому заборгував Козловський

Чергова трагедія у Києві: юнак загинув, випавши з вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі

На глибині 8 метрів: на Хмельниччині у відстійній ямі знайшли тіло дитини, яку шукали всім селом