in ,

«Тату, а коли буде відпочинок?» — Данілов довів до сліз розповіддю про свого «воюючого» сина

Декілька днів тому секретар РНБО Олексій Данилов дав розгорнуте інтерв’ю, в якому, зокрема, розповів про плани посилення мобілізації.

Так, за словами члена Ставки головнокомандувача, українцям варто бути готовими до того, що кожному громадянину призовного віку так чи інакше доведеться служити. До того ж, чиновник натякнув на наміри знизити призовний вік з 27 до 25 років, хоча й зазначив, що «це буде дуже важко». 

Під час розмови мова також зайшла про чутливе для нинішніх захисників питання демобілізації тих, хто вже майже два роки перебуває на передовій. «Я  дуже хотів би, щоб усі відпочивали. У мене син також запитує: «Тату, а коли буде відпочинок?» Я говорю: «Синку, війна, служіть». Це дуже складно. Хоча я розумію, що є втома і люди мають відпочивати» , — прокоментував голова РНБО.

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни син Данилова, який перебуває за кордоном, назвав війну безглуздою, оскільки «вона приносить українському народу тільки смерть і горе» і закликав політиків одуматися і сісти за стіл переговорів.

Скріншот: Інстаграм Максима Данилова

Варто зазначити, що ця фраза глави РНБО викликала активне обговорення в Мережі, оскільки нещодавно один із його дорослих синів був помічений у Майамі, а другий — у Парижі.

Син Данилова зі своєю дочкою святкують її День Народження у Майамі.

Скріншот: Інстаграм Максима Данилова

Про те, що Максим Данілов перебуває у США, повідомляв також голова ГО «Громадський Рух «Самостійна Україна» Дмитро Беспалий. «Син секретаря РНБО Олексія Данілова передає всім нам сонячний привіт з Маямі», — підписав він фотографію сина і внучки чиновника.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Дмитро Беспалий (@dmitry_bespaly)

Про це також заявляв екс-нардеп Ігор Мосійчук, називаючи знаходження сина Данилова у Майамі «загальновідомим фактом». Також політик згадав про туманне минуле самого 61-річного Данилова, коли той нібито фарбував собак і продавав їх як вовків.

@igor_mosiichuk 🤔Так де ж «воюють» сини Данілова? В Маямі чи під Києвом? 🤔І чому ж ці два пацика не у штурмових батах під Бахмутом чи на Півдні… #рнбо #секретаррнбо #олексійданілов #война2023 ♬ оригинальный звук — Ігор Мосійчук🦏

У коментарях під постом про висловлювання Олексія Данилова користувачі не стримували емоцій:

  • Це каже швель яка за день до вторгнення вислала до Травня і Європи своїх дітей?
  • Сини Данилова живуть уже в Маямі на їх сторінках красиві фото, і виїхали вони по зеленому коридорі ,на передодні війни.
  • Це син із Майамі питає: тату, а коли вже закінчиться? А я кажу: це війна, синку, посидь поки що у Штатах, на війні вбивають чужих синів, я не хочу, щоб ти був навіть поруч із Україною, синку…
  • ДАНІЛОВ, КИДАЙ ФОТКУ СИНКА З ПОБРАТИМАМИ)
  • Синочок устав бідося, хоче відпочити уже від тусовок.

Читайте також: 52-річний військовий, якого жорстоко побили товариші по службі, помер у лікарні

На глибині 8 метрів: на Хмельниччині у відстійній ямі знайшли тіло дитини, яку шукали всім селом

У білій шубці та модних штанях: Пугачова приїхала до Москви. Стала відома причина візиту.