in ,

У білій шубці та модних штанях: Пугачова приїхала до Москви. Стала відома причина візиту.

Алла Борисівна Пугачова, яка залишила Росію слідом за Максимом Галкіним, раптово повернулася на батьківщину.

Примадонна прибула поїздом на Ленінградський вокзал російської столиці. 74-річна зірка з’явилася на пероні одна, без чоловіка та дітей. Знаменитість спробувала приховати обличчя за склом великих сонцезахисних окулярів, які одягла, незважаючи на ранній час. Зірка була у світлій шубці, укорочених модних джинсах, лоферах та кепці в тон.

На вокзалі Аллу Борисівну зустрів водій, який допоміг їй упоратися з багажем — однією дорожньою сумкою на колесах. Разом з ним співачка сіла в автомобіль і поїхала, швидше за все, у свій замок що в підмосковному селі Грязь.

Пізніше в Мережі з’явилося відео прибуття лімузина Алли Борисівни до її маєтку. Там на господиню вже чекали послужливі охоронці і величезна кількість журналістів, які тепер невпинно стежитимуть за воротами замку, чекаючи сенсації.

У мережі вже обговорюють версії приїзду Примадонни. Основною причиною називають залагодження документів із продажем замку, оскільки за документами його власником є ​​Максим Галкін, визнаним у Росії «іноземним агентом». Також говорять про те, що Алла Пугачова планує відвідати церемонію прощання з народним артистом диригентом Юрієм Теміркановим, який помер у віці 84 років.

«Тату, а коли буде відпочинок?» — Данілов довів до сліз розповіддю про свого «воюючого» сина

Тіна Кароль у звабливій сукні еротично повигиналась під дощем у новому відвертому кліпі