in

Дочка актора-путініста Володимира Машкова стала громадянином іншої країни

Популярна російська акторка Марія Машкова, яка від початку повномасштабного вторгнення засудила злочинні дії Кремля, остаточно розірвала відносини зі своїм ріднім батьком-путіністом Володимиром Машковим.

Понад п’ять років тому зірка популярного серіалу «Не родись красива» разом із сім’єю переїхала жити до Америки. І ось нарешті, актриса похизувалась новим паспортом та повідомила шанувальникам, що відтепер вона офіційно стала громадянином Америки.

«Разом із чоловіком та дочками стала американською громадянкою. Тепер я можу голосувати і бути присяжною. Змінила ім’я, відтепер – нова людина: Masha Mashkova», – не приховуючи радості, поділилася актриса.

Скріншот: www.instagram.com/nadezhdiny

Раніше зірка носила ім’я Марія Володимирівна, а віднині вона стала просто Маша Машкова. Що спонукало до таких кардинальних змін — невідомо. Можливо, приводом стало те, що від початку війни в Україні, батько актриси — Володимир Машков — відкрито підтримує путінську політику. Між рідними людьми неодноразово виникали конфлікти на цій темі, але Маша відмовляється від усього, що пов’язане з країною-агресоркою.

Читайте також: Торгівля людьми у 21-му столітті: молоду українку викрали і утримують у Таїланді

Несподівано: Пугачова та Галкін, що підтримали Україну, представили нового члена сім’ї

Шість знаків Зодіаку чекає великий успіх цих вихідних