in

«Дожити до перемоги!» — Алла Пугачова вперше висловилась щодо війни в Україні

Декілька днів тому Мережу підірвали чутки російських пропагандистів про грандіозне повернення на сцену легендарної Алли Пугачової.

На фоні цих новин радянська артистка вирішила дати свій коментар з приводу цієї новини та вперше висловила свою позицію щодо повномасштабного вторгнення, яке розпочала РФ. Як відомо в перші дні російської агресії, чоловік Примадонни — шоумен Максим Галкін — публічно засудив злочинні Кремля та прийняв рішення виїхати з країни-агресорки. Своє висловлювання та відповіді на запитання, які так хвилювали її співгромадян Алла Борисівна опублікувала в Інстаграм.

«Ви такі кумедні! До речі, саме вас я назвала рабами і холопами, народ у цьому випадку ні при чому, він заручник нинішньої ситуації. Я люблю його і жалію, а ви своїми хамськими висловлюваннями на мою адресу, абсурдними вигадками і нахабною брехнею намагаєтеся відштовхнути від мене людей, для яких я все життя жила та співала, жертвувала своїм здоров’ям і особистим життям» — написала Пугачова.

Знаменитість чітко заявила, що її кар’єра співачки вже давно добігла завершення і тому не варто розпускати псевдо інформацію на рахунок цього.

«І не треба рахувати кількість волосся на моїй голові (після Чорнобиля — спасибі, хоч щось залишилося). І голос мій втомлений все одно звучить, якщо врахувати, що півстоліття, попри хвороби, я бігла до улюблених глядачів і робила все, щоб вони були щасливі. Гроші мої рахуєте? Так, я гарувала, я їх заробляла на відміну від тих, хто прогуляв і пропив свій зоряний час та бездоказово заявляє, що їм перекрила кисень Алла Пугачова. Як зручно, чи не так?» — зауважила Алла Борисівна.

А на останок співачка наголосила, що найголовніше щастя у свободі, а не у фінансах.

«Та й не в грошах щастя. Свобода – це головне багатство. І я її в собі бережу, цим живу і постараюся дожити до перемоги світла над темрявою, перемоги добра над злом, перемоги правди над наклепом» — додала Пугачова.

Співачка Анна Трінчер показала пружні сідниці під час пляжної фотосесії на відпочинку

Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків зодіаку: день, який буде спокійним і добрим