in

Максим Галкін зізнався, чи збирається він вступати в армію Ізраїлю

Російський шоумен Максим Галкін, який засудив злочинні дії Кремля, на початку 2022 року разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та 10-річними двійнятами виїхали на постійне місце проживання до Ізраїлю.

Однак, 7 жовтня ХАМАС порушив мирне життя в країні та здійснив напад на Ізраїль, випустивши понад 5000 тисяч ракет. Росіяни ж захлинаючись від бажання насолити для зіркового подружжя через їхню антиросійську позицію, заявило, що нібито фотографам вдалося сфотографувати Максима та Аллу, які в аеропорту Тель-Авіву негайно втікають з країни, але все це виявилося лише фековими новинами пропагандистських телеграм-каналів. Комік залишив відеозвернення в Інстаграм, в якому детально зізнався, де наразі перебуває разом зі своєю сім’єю.

А також дав відповідь на запитання чи візьме до рук зброю і чи стане на захист Ізраїлю.

«Якби я служив в армії Ізраїлю і були б хоча б якісь підстави, щоб я міг піти зараз захищати Ізраїль, я б пішов. Але у мене є можливість по-іншому підтримати країну. Я піду здавати кров, я буду допомагати», — прокоментував артист.

Галкін зазначив, що ізраїльтяни показали свою згуртованість та цілісність, адже вони не втікають за кордно, а навпаки з’їжаються аби захистити свої землі від бойовиків ХАМАСу.

«Я пишаюся тим, що я ізраїльтянин, і впевнений, що прийде час, коли я буду пишатися тим, що я — росіянин», — підсумував Максим.

«Нове життя!» — 42-річна телеведуча Лілія Ребрик готується втретє стати мамою

«Ми офіційно розлучені»: Віра Брежнева надала українським ЗМІ підтвердження свого розриву з Меладзе