in

Із милої дівчинки — у справжню принцесу! Як змінилася 10-річна донька Пугачової та Галкіна, народжена сурогатною матір’ю

Російський шоумен Максим Галкін, який засудив криваву диктатуру Путіна та публічно підтримав український народ, виховує у шлюбі з легендарною радянською співачкою Аллою Пугачовою двійнят — Лізу та Гаррі.

Нікому не секрет, що дітлахи з’явилися на світ від сурогатної матері у 2013 році з використанням для цієї процедури заморожені яйцеклітини Пугачової, якій на той час їй було вже за 60. З малечку Примадонна ретельно оберігала спадкоємців від публічності, але чоловік переконав її у тому, що їхні діти, які народженні у такій відомій родині, повинні бути привчені до камер ще з ранніх років. І наразі 10-річні Ліза та Гаррі регулярно з’являються в соціальних мережах батьків та вже мають свою армію фанатів.

Галкін та Пугачова зі своїми дітьми

Незважаючи на свій поважний вік, Примадонна вміє старанно та гармонійно поєднувати кольорову гамму в одязі та слідкувати за модними тенденціями. Ретельно вона стежить і за гардеробом своїх двійнят.

Ліза та Гаррі

Переглядаючи останні фото молодшої доньки Алли Борисівни, користувачі побачили, що маленька Ліза помітно подорослішала і перетворилася на справжню принцесу. Прихильники зіркової пари вважають, що дівчинка стає копією своєї мами і навіть характер виробляється такий, як у співачки.

Алла Пугачова зі своєю молодшою донькою

Однак, незважаючи на свої заможні статки та фактично безмежні можливості, Максим та Алла намагаються не балувати дітей, а навпаки, виховують скромними та освіченими.

Ліза стала схожою на свою зіркову маму

Читайте також: Бідна багата дівчинка: зірка серіалу «Район Беверлі-Хіллз» Торі Спеллінг зі своїми 5 дітьми живе у автофургоні через розлучення із чоловіком

Близнюкам — можливість на мільйон доларів, а Овнам — хороший день для відпочинку: гороскоп на 28 січня 2024 рік

«В Індонезії були здивовані такою увагою до мене з боку влади РФ» — Галкін особисто прокоментував його депортацію з Балі