in ,

Панін зі США раптом зрівняв життя в Україні і РФ: «Таке ж лайно, як і в Росії»

Кілька днів тому скандальний російський актор Олексій Панін радісно повідомив прихильникам, що він отримав американське громадянство.

Судячи з усього, ця подія настільки окрилила зірку, що він одразу став виступати у тамтешніх шоу і рясно поливати брудом колишню батьківщину. Чесно кажучи, зважаючи на криваву війну, яку розв’язало російське керівництво у центрі Європи, це ні в кого не викликало подиву.

«Я в Росії жити не хочу ні з Путіним, ні без Путіна. Тому що я не вірю в те, що російський мозок, російської людини, якось так при моєму житті зміниться, що раптом я прокинуся в країні, в якій мені приємно перебувати. У Росії мені найменше приємно», — заявив скандаліст в інтерв’ю для YouTube-каналу «Імміграція в США».

Скріншот з інтерв’ю

Однак, Панін на цьому не зупинився, і дозволив собі зрівняти життя в Україні, де він неодноразову бував, з тим, що коїться у країні-терористці. «Та й в Україні я жити б не став… У чомусь ми один народ… Я об’їздив всю Україну вздовж і впоперек. Там такі ж, як і у нас. Вибачте, але в місті Конотопі ти побачиш таке ж гівно, яке ти побачиш в будь–якому російському місті», — шокував українських шанувальників артист.

Читайте також: «Я хотів підтримати кримчан»: Російський актор Олексій Панін розповів, чому у 2014 році, розмахуючи російським прапором, кричав «Крим наш»

«Скоро вже буде Різдво, друзі!» — 5-річний Матвійко видав новий хіт, який набрав майже мільйон лайків за день

Мер Дніпра Філатов обізвав активістів, що вимагали грошей на ЗСУ: «Всі ви — уй*бки!»