in

Мер Дніпра Філатов обізвав активістів, що вимагали грошей на ЗСУ: «Всі ви — уй*бки!»

Одіозний мер Дніпра Борис Філатов вчергове опинився у центрі скандалу.

У суботу 11 листопада в багатьох містах України відбулися акції, учасники яких вимагали відкласти заміну бруківок на тротуарах і площах, натомість направивши звільнені кошти на потреби фронту. Під гаслом «Гроші — на ЗСУ» зібралися небайдужі громадяни і під будівлею міської ради Дніпра.

Замість того, аби вийти до людей, які, власне, і довірили Борису Філатову мерське крісло, чиновник віддав перевагу звернутися до них через свій Telegram-канал. Скажемо відверто, промова міського голови була не зовсім такою, якої чекали громадяни, які хотіли всього лише допомогти військовим.

Активістка під мерією Дніпра

«Дивіться, шановні «активісти», «волонтери» та «мітингарі», безумовно та попри все я вважаю вас не просто корисними ідіотами. Не ображайтеся. Ви – у@бки. А містечкові «борці з корупцією» – це навіть не у@бки. Це боягузлива падаль, що здиміла в перші дні війни, аби потім (як ті жуки-скарабеї) повернутися через пів року до катання кульок з гівна», – звернувся Борис Філатов до активістів.

Скріншот: t.me/borys_filatovv

В своє виправдання Філатов перерахував цілий список заслуг, починаючи кожне речення «скромним» висловом «Я єдиний мер в Україні».

Скріншот: t.me/borys_filatovv

У підсумку, чиновник пообіцяв «вертіти» активістів на тому, на чому він «вертів опозицію». «З уй*бками в мене розмова коротка» — резюмував міський голова.

Панін зі США раптом зрівняв життя в Україні і РФ: «Таке ж лайно, як і в Росії»

«Оцініть мою нову зачіску!» — супермодель Хайді Клум знялася у білому бюстгальтері з близького ракурсу