in

«Я хотів підтримати кримчан»: Російський актор Олексій Панін розповів, чому у 2014 році, розмахуючи російським прапором, кричав «Крим наш»

Нещодавно відомий російський актор Олексій Панін розповів про інцидент, який стався в його житті у 2014 році. Артисту довелося виправдовуватися за те, що у часи початку анексії Криму він біг по Керченському мосту, розмахуючи російським прапором, та вигукував «Крим наш». За словами Паніна, котрий зараз має активну проукраїнську позицію, він робив це це зовсім не для того, аби підтримати путінський режим. Навпаки — Олексій  вважав, що кримчани мають щире бажання приєднатися до Росії.

В інтерв’ю для YouTube-каналу TeachBK актор наголосив, що у 2014 році мав стосунки з дівчиною із Ялти. Її сім’я нібито соромилася українського громадянства — це змусило Паніна повірити, що суспільство в Криму було проросійським.

Панін пояснив, чому у 2014 році на Керченському мосту вигукував «Крим наш»

В день коли стався цей незрозумілий інцидент, Панін їхав до Криму на гастролі, а пізніше вирушив до Одеси. Проїжджаючи міст, актору спало на думку пробігтися з російським триколором — за словами Олексія, він вирішив підтримати кримчан у такій спосіб. Артист також наголосив, що не мав на меті висловлювати підтримку президенту РФ і, взагалі, зробив це жартома. «Мені це пригадують іноді. Пояснюю. Моє перше кохання, моя перша дівчина була з Ялти. Я в Криму виріс. Ті кримчани, з якими я спілкувався в той час, пив горілку та смажив шашлики, вони хотіли бути в Росії. Сестра моєї дівчини носила свій український паспорт у російській обкладинці«, – розповів актор.

Панін стверджував — він нібито щиро не розумів яка політична позиція стоїть за вигуками «Крим наш» та зовсім не намагався догодити російському диктаторському режиму. «Я не цікавився політикою, не розумів, що відбувається. Я опирався на ті емоції, які залишилися в мене з того часу, коли я в Криму був… Я, такий наївний, з тим прапором… Я не Путіна підтримував, а тих людей, з якими пив горілку«, — підсумував Олексій.

Варто зазначити, що  Олексій Панін був одним з небагатьох російських артистів, які щиро підтримали Україну на початку повномасштабної війни. Так наприклад, актор закликав росіян не замовчувати виниклу ситуацію, а виходити на протести.

Читайте також: «Деградація на лице!» — Кіркоров у жіночій сукні звично посмикав апаратом перед відкритим ротом

«Фатальна спокуса» — Тіна Кароль оприлюднила нові фото в шовковому вбранні

Торгівля людьми у 21-му столітті: молоду українку викрали і утримують у Таїланді