in

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона: що нам принесе 2024 рік і кому особливо пощастить у цей час

До початку нового, 2024 року залишилося лише півтора місяці. Давайте спочатку дізнаємося, під яким сузір’ям ми будемо проходити і чого нам очікувати в нові 366 днів нашого життя (цей рік буде високосним).

Астролог розповідає, що нам чекати в 2024 році і хто принесе удачу у цей період.

Зелений — колір надії

На нас чекає рік Зеленого Дерев’яного Дракона, який розпочнеться 10 лютого 2024 року і закінчиться 28 січня 2025 року. На думку астрологів, цей рік буде набагато легшим, ніж попередні два. Дракони є міфічними істотами і, на відміну від інших сузір’їв в китайській астрології, не зустрічаються в реальній природі і з’являються тільки в казках, епосах і серіалі «Гра престолів». Незважаючи на страхітливий вигляд тотема, рік, який він захищає, зазвичай є щасливим і вдалим у всіх сенсах цього слова. Цей елемент підсилюється стихією року — деревом. Дерево не обсипається, воно молоде і зелене, що говорить нам про те, що це час високого гуманізму, час, коли на перший план у світі нарешті виходять люди, а не політичні чи економічні інтереси.

У 2024 році важливо:

  • рости духовно;
  • переглядати свої пріоритети;
  • відмовлятися від прив’язки до матеріального;
  • змінювати спосіб життя;
  • не боятися змін.

Китайська астрологія каже, що Дракон буде допомагати впевненим і цілеспрямованим людям, які щиро хочуть стати краще.

Які кольори приноситимуть удачу у 2024 році

Крім того, що дракон дерев’яний, варто звернути увагу на його забарвленість, адже зелений — колір позитиву, який означає розквіт природи та прилив енергії, уособлює оновлення, відродження, початок нового життя.

Люди, які приносять удачу в рік Дракона

Тільки ті, хто не нехтує рухом у правильному напрямку, зможуть досягти своїх цілей. Ті, хто керується корисливими інтересами, такими як заробляння грошей або збагачення за рахунок інших, можуть розраховувати на невеликий успіх, але благородні люди, які підтримують слабких і допомагають тим, хто цього потребує, можуть розраховувати на підтримку в рік Дракона.

Яким буде рік Дракона?

Рік Дракона не буде дуже спокійним роком, адже нас чекає перемога і відбудова своєї домівки. Загалом, рік Дракона — це, образно кажучи, як шампанське: не тільки запаморочливий і п’янкий напій, але й приємний.

Люди, народжені в рік Дракона

Люди, народжені в рік Дракона, наприклад, ті, кому в 2024 році виповниться 12, 24, 36, 48, 60 або 72 роки, мають потужну особисту енергетику, яка здатна докорінно змінити світ навколо них. Причому їхній вплив може бути як позитивним, так і негативним. У народній творчості кажуть, що родичі власника цього віку мають здатність дихати вогнем, тому будьте обережні, будуючи з ними стосунки.

Крім того, вони розумні та винахідливі і не мають нестачі в друзях. Драконів не можна назвати працьовитими. При найменшій можливості вони з радістю перекладуть свої обов’язки на інших, але при необхідності зроблять все, що в їх силах. Представники цього сузір’я також відомі своїм умінням обирати діяльність, яка користується попитом у суспільстві.

Жінки

Крім усього перерахованого вище, жінку-Дракона відрізняє прагнення до блиску і гламуру, хоча вона не є синонімом багатства або розкоші. Вона має гарний смак і вміння вибирати те, що їй підходить, і знає, як справити незабутнє враження, витративши найменшу кількість грошей. Жінка-Дракон любить цінувати мистецтво, і її часто можна зустріти в музеях і на концертах класичної музики. Обираючи між дешевими детективними романами та серйозною літературою, вона віддає перевагу останній. Вона не носить ювелірних прикрас і носить тільки срібло, золото і невеликі діаманти. Її одяг завжди елегантний, а вдома завжди затишно.

Чоловіки

В 2024 чоловіки дракони будуть на вершині свого успіху. Чоловікам буде притаманна сила, мудрість та стійкість. Також чоловіки дракони покажуть в цьому році хоробре серце і добьются перемоги.

Гороскоп на 12 листопада для всіх знаків зодіаку: день, який буде спокійним і добрим

У відвертому комбінезоні та без спіднього: Злата Огнєвіч показала як спокусливо танцювала на столі