in

«Чому ти не іноагент?!» — Моргенштерн обурився висловленню Собчак про те, хто розпочав війну в Україні

Два роки тому журналістка Ксенія Собчак взяла інтерв’ю у Алішера Моргенштерна, після якого у нього почалися проблеми з чинною владою.

Незважаючи на це, співак погодився ще на одну зустріч із Собчак в Об’єднаних Арабських Еміратах, де останнім часом влаштувався артист після втечі з РФ. З того часу ім’я скандальної знаменитості поповнило список так званих «іноземних агентів» — людей, які набули конфронтації з Кремлем і відкрито висловлювалися проти війни з Україною.

У розмові з Моргенштерном Ксенія зазначила, що якби вона була президентом Росії, вона не допустила б початку повномасштабної війни з Україною і цей вислів викликав подив артиста.

— Виходить, президент розпочав війну? — Уточнив Алішер.
— За фактом першою перетнула кордон Росія, — відповіла Собчак.
— Мені цікаво, чому ти не іноагент, бл*? — резонно спитав Моргенштерн.

@dailystars.net #моргенштерн #собчак #интервью #война ♬ оригинальный звук — DailyStars.Net

Варто зазначити, що в ході розмови Алішер Моргенштерн зізнався, що нудьгує і хоче повернутися додому. «Дім – це не квартира, це також продавщиця, яка кричить на тебе, банька, дача… Це місце, де відбуваються концерти в рідних містах, де є знайомі обличчя фанатів, що кричать і божеволіють на виступах. Я хочу повернутися додому, хочу мати можливість приїжджати додому», — зазначив іноагент.

Читайте також: «Не вірю в це шапіто» — відомий журналіст розповів про справжні стосунки Путіна та Собчак

Гороскоп на 13 листопада для всіх знаків зодіаку: день для реалізації складних проектів

«Мама» Вєрки Сердючки показала весільне фото доньки та її обранця