in

«Ти мене дістала з Путіним!» — Пугачова поставила на місце обнаглівшу Собчак

Не секрет, що Ксенія Собчак здобула свою популярність багато в чому завдяки впливовому батькові — першому меру Санкт-Петербурга Анатолію Собчаку, у якого свого часу Путін служив радником.

Відчуваючи все життя за спиною підтримку всемогутнього тата, у журналістки певною мірою виробилася манія величі. Подібний прояв стався у Ксенії під час розмови з Аллою Пугачовою. У ході бесіди Собчак, яка представляє себе опозиційним політиком, хоча насправді завжди підіграє Кремлю, постійно намагалася спровокувати Примадонну двозначними питаннями і вказівками як саме повинна вчиняти Пугачова в тій чи іншій ситуації.

Варто віддати належне терпінню артистки — Алла Борисівна знає нинішню «опозиціонерку» з того часу, коли та була ще дитиною і завжди ставилася до неї по-материнськи. Однак, в якийсь момент, Примадонна все-таки дозволила собі вказати співрозмовниці її місце і показати хто є хто насправді:

Ти мене дістала з Путіним, ти мене дістала з політикою! Не лізь туди! Те, що можу, я зроблю. Ти займися собою! Тобі треба вже думати. Ти думаєш, що тобі все можна, тому що ти так поводишся!

@vaidasgym2023♬ original sound — Gym

Варто зазначити, що свого часу репер Моргенштерн також відкрито запитав у Собчак, чому вона, транслюючи такі ж меседжі, як і він, на відміну від самого співака, не визнана в РФ «іноагентом».

80-річний голлівудський актор Роберт Де Ніро зачарував новим фото зі своєю 10-місячною донькою

Тельцам — лідерство, а Скорпіонам варто бути обережними — доля піднесе несподіваний сюрприз: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 лютого