in

Співачка Камалія розповіла, що спонукає її підтримувати відносини з екс-чоловіком

Відома українська співачка Камалія зізналася, в яких наразі стосунках перебуває зі своїм екс-чоловіком Мохаммадом Захуром.

Цьогоріч, в квітні артистка приголомшила прихильників новиною про те, що вона розлучається зі своїм пакистанським мільярдером через 20 років спільного подружнього життя. Що стало причиною розриву, пара не повідомила, але закликала підписників не повертатися до цієї болісної теми для їхньої сім’ї. Камалія та Захур протягом цього періоду часто з’являються разом на публіці та проводять багато часу разом, що навіть на фоні цього стали поговорювати, що їхнє розлучення — це лише піар-хід.

В інтерв’ю для програми «Ближче до зірок» співачка розповіла, що вони дійсно розлучилися, як чоловік та дружина. Проте, їй доведеться активно підтримувати спілкування з бізнесменом, адже у них є двоє спільних дітей, які потребують присутність не лише матері, а й батька.

«Захур з дітьми живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками», — повідомила зірка.

Попри родинні зв’язки, колишнє подружжя спілкується по робочих питаннях, адже у них залишилось багато спільних проектів, які наразі вони не бажають ділити.

«У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних»  — додала Камалія.

«Мама» Вєрки Сердючки показала весільне фото доньки та її обранця

Стала копією мами: вперше після виїзду з Ізраїлю Галкін показав їх із Пугачовою 10-річну доньку