in

«Мене вигнали з дому»: «Міс Україна Всесвіт» розповіла про зраду чоловіка з її подругою

Представниця України на конкурсі «Міс Всесвіт 2023», 26-річна співачка та волонтерка Ангеліна Усанова розповіла широкому загалу про найтяжче потрясіння, яке спіткало її на життєвому шляху.

Виявилося, що шлюб відомої красуні зазнав краху, а причиною тому стала чоловікова зрада. Сім’ю Ангеліни знищила її подруга. Усанова згадує — вона була у стані справжнього шоку, її самооцінка тоді була вщент зруйнована. Дівчина навіть замислювалася про самогубство.

Ангеліна Усанова розповіла про крах свого шлюбу

Ангеліна зазначила, що сімейний крах стався під час епідемії коронавірусу. У той момент дівчина приїхала до Києва, а її чоловік почав зустрічатися з її подругою. Згодом коханці одружилися. «Мене вигнали з дому», — розповіла Усанова.

Дівчина зізналася, що тоді її врятувала підтримка людей, а особливо матері. Також Ангеліна звернулася до професійного психолога. Та найбільшим порятунком у такому жахливому стані для неї стала музика. Врешті-решт красуня вибралася з психологічної ями. «Пам’ятаю, як мені подзвонила мама і сказала: «А чи думала ти, скільком людям можеш допомогти? А чи думала ти, як багато людей були б раді з тобою зустрітися у цьому житті?» Якось так вона це сказала, що ці слова пролунали наче з майбутнього. Потім я працювала з психологом. Та найголовніше, мабуть, що мені допомогло – це музика. Я почала співати про те, що мені болить. І замість того, щоб тримати біль у собі, я почала його виписувати у тексти, виспівувати. Любов до музики мене і врятувала», – поділилася Ангеліна.

Усанова буде представляти Україну на грандіозному конкурсі краси

Варто зазначити, що Ангеліна Усанова представить Україну на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт», який відбудеться 18 листопада 2023 року в Сан-Сальвадорі. Вона активно займається творчістю — пише пісні, темами яких є кохання, мир та екологія. Ангеліна також професійно займається йогою — після навчання в ашрамах в Індії та Австрії.

Читайте також: У команді Олега Винника зробили чітку заяву щодо його повернення на велику сцену

Потап у довгій перуці спародіював Настю Каменських та викликав шквал критики в свою адресу

«Мімі, ну йоли-пали» — Потап не зміг записати відео через собаку Насті Каменської