in

У команді Олега Винника зробили чітку заяву щодо його повернення на велику сцену

В команді Олега Винника дали ексклюзивний коментар щодо виступу артиста найближчим часом за кордоном на підтримку ЗСУ.

Інформацію про те, що нібито співак планує повернутися після довготривалої паузи на сцену, поширив блогер Богдан Беспалов. Однак, за його твердженням, Олег Анатолійович розробив чіткий план аби знову потрапити у довіру публіки. А насправді, причина такого бажання співака криється зовсім не у його патріотизмі чи тузі за своїми «вовчицями». Все набагато банальніше — у любителя жити на широку ногу зіркового артиста закінчилися кошти. Зокрема, на «заборонені препарати» від яких, за інформацією Беспалова, залежить не тільки сам Винник, а і його дружина Таюне.

На таку звістку відреагувала голова офіційного фан-клубу виконавця та його представниця Валерія Барон, давши коментар для Музвар. За її словами, не потрібно чекати пояснення від співака, адже він не реагуватиме на всілякі чутки. Валерія запевнила, що найближчим часом в Винника не заплановано виступів ні за кордоном, ні в Україні.

«Олег Анатолійович не коментує пліток і чуток. Як тільки буде підготовка до туру, ЗМІ дізнаються про це безпосередньо від нього. Від самого початку війни Олег допомагає ЗСУ власними силами і власними коштами», — зазначила Барон.

Українська тенісистка Марта Костюк показала фото в купальнику під час свого відпочинку на Мальдівах

Анна Трінчер поділилася гарячим відео: у крихітному бікіні під тропічним душем Занзібару