in

«Мімі, ну йоли-пали» — Потап не зміг записати відео через собаку Насті Каменської

Декілька днів тому репер Олексій Потапенко повідомив, що незабаром презентує нову композицію, яку вперше заспіває в дуеті після розпаду гурту «Потап та Настя» .

У фанатів зіркової пари уже з’явилася надія на відродження популярного сімейного гурту, однак журналісти порталу «Музвар» їх швидко розчарували. Виявляється, новою «жертвою» зашкварного артиста стала невідома молода співачка «Katarina».

Майже щодня у соціальних мережах артиста з’являються короткометражні ролики дивного характеру зі словами нової пісні. На одному із них він прямує коридором у білосніжній футболці з рушником на плечі, тримаючи в руках величезний скляний свічник з маленькою електронною свічкою всередині. А наприкінці ролику, демонстративно намагається задути її через скло. Саме таким чином Потап вирішив повідомити дату прем’єри.

13 листопада продюсер оприлюднив чергове відео, на якому він намагається читати реп, але в цьому йому перешкоджає собака, яка відразу розпочинає гавкати,  коли Потап замовкає. Як відомо, що це тварина його дружини Насті.

«Мімі, ну йоли-пали, я записую TikTok!» – звернувся артист до домашнього улюбленця.

Як тільки музикант продовжив співати, пес знову розпочав гавкати.

«Мімі, ну йо-майо, нова пісня буде скоро! Я не можу її прочитати, а з тобою взагалі не можу прочитати», — заявив Олексій.

«Мене вигнали з дому»: «Міс Україна Всесвіт» розповіла про зраду чоловіка з її подругою

Арсен Мірзоян розповів, як відреагував на появу Данильця та Мойсеєнка на похоронах Ніни Матвієнко